Норма Фет Ябълков оцет 60 желатинови капсули PureVital

Продукт №: G005890
Код на производителя: PV - 31

Регулация на теглото

Норма Фет Ябълков оцет 60 желатинови капсули PureVital повишава усещането за ситост и ни помага да хапваме по-малко. Китайският чай пу-ер от своя страна подпомага разграждането на мазнините. Заедно двете съставки създават най-добри предпоставки за постигане на мечтаната от вас фигура. В комбинация с повече движение НОРМА ФЕТ Ябълков оцет е ценен помощник за всеки хранителен режим.


Една таблетка Норма Фет Ябълков оцет +  съдържа:

Ябълков оцет - 160.000 мг: Освежаващо и стимулиращо средство, подпомага изгарянето на мазнините и метаболизма като цяло.


Пу-Ер Чай - 160.000 мг: Традиционната китайска медицина посочва, че този чай предпазва от сърдечни заболявания и рак, противодейства на диабета, премахва токсини от най-различни видове, потиска възпалителни процеси, подобрява зрението и подпомага кръвообращението. Смята се, че редовната консумация понижава кръвното налягане и поддържа холестерола на по-ниско ниво. 


Магнезий (магнезиев оксид) - 87.900 мг: След калция магнезият е второто минерално вещество, което е от съществено значение за формирането на костите и зъбите. За мускулите той играе важна роля като електролит за нервните импулси и подпомага така тяхната функция. Магнезият също така участва в образуването на много ензими, от които тялото винаги се нуждае. 


Витамин С - 30.000 мг: Витамин С, също както витамините А и Е, неутрализира свободните радикали, които могат да увредят клетките в нашето тяло. Витамин С участва в производството на ендогенен колаген и контролира производството на L-карнитин. Той играе и важна роля за развитието на зъбите, венците, мускулите и костите, както и за изгарянето на мазнините. 


Желатин (капсула) - 96.000 мг: Биологичен материал и се използва за производство на твърди и меки капсули.


Магнезиев стеарат - 5.000 мг: Разделител и пълнител, който се използва като помощно средство


10.00лв.

Начин на приемане

По 1-2 капсули на ден.

Каква цел има

За редуциране на теглото.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 60 дози
Количество в опаковка 60 капсули
Количестно на доза 1.00 капсули
Съставка Грамаж Процент
Витамин C 30,000 mg 0%
Магнезий 87,900 mg 0%

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Норма Фет Ябълков оцет 60 желатинови капсули PureVital

Добави коментар
Регулация на теглото Норма Фет Ябълков оцет 60 желатинови капсули PureVital не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на Purevital, моля свържете се с нас на 0879202042.