NOS FUSION 720 гр

Продукт №: G003006
Код на производителя: rfx03

Азотен буустер

  • Марка:
  • Вкус: Плодов пунш, Портокал

NOS Fusion® е бързо действаща формула,която доставя повече аминокиселини и жизненоважни хранителни вещества за възстановяване и ускорен растеж!

Силата на NOS Fusion® напомпва тялото ви отвъд границите на нормалното, а сте само в началото!

Това е формула за предтренировъчен продукт. Той е разработен с цел да осигури фокусиране на съзнанието и да предизвика разширяване на кръвоносните съдове (или помпа, както обичайно се споменава), чрез смесване на научно изследвана комбинация от taurine,caffeine и glucuronolactone за повишена енергия и фокусиране на съзнанието. В добавка към това е включен ActiNOS™. Засега на пазара има продукти базирани на формулата на азотния оксид ( nitric oxide (NO). Почти никоя от тях обаче не успява да регулира NOS (Nitric Oxide Synthase) ензимите.

Reflex NOS Fusion® използва научно базирана доза от 10,000 мг. ActiNOS™ - предстоящ за патентоване комплекс от биоактивни протеинови пептиди, за който е научно доказано, че повишава нивата на NOS. По този начин повече кръв нахлува в мускулите, и осигурява повече аминокиселини и важни питателни съставки за растеж и възстановяване.

Този продукт е за сериозните бодибилдъри, търсещи напредничави решения за тренировъчните си нужди.

Защо NOS Fusion®  е различен продукт спрямо конкурентите? – Досега предлаганите азотно оксидни продукти обещават големи неща, повечето не успяват да използват дози с активен инградиент, който да е научно доказано ефективен. Фактически никой продукт на пазара в Обединеното Кралство не съдържа научно базирана доза от 10,000 мг. ActiNOS™, каквато съдържа NOS Fusion®.


128.00лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Каква цел има

напомване,сила,енергия 

Странични ефекти

няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 720 гр
Съставка Грамаж Процент
Протеин 69 гр 0%
Витамин C 300 мг 0%
Цитрулин Малат 15,000 мг 0%
Общо Мазнини 2.8 гр 0%

За Предтренировъчни бустери Виж всички 57 продуктa

Напомпващи Азотни буустери са предназначени за използване преди тренировка. Основният ефект на азотните буустери е да Ви дадат енергия, желание за тренировка и сила. Тук ще намерите продукти, действащи безотказно при липса на желание и мотивация за тренировка. Подпомага възстановяването на мускулатурата след тренировка и придава много красив напомпан вид на мускулите.По-голямата част от азотните бустери съдържат  стимуланти. В последно време, много спортисти започнаха да се обръщат към добавките без стимуланти, което е добре дошла промяна за хората, които са загрижени за здравето си. Това че не съдържат стимуланти, не прави тези продукти по – малко ефективни. Те все още помагат за постигане на желаните резултати, но не съдържат  потенциално вредни вещества, като например кофеин и ефедрин. Това е добра новина за хората, които са чувствителни към някое  от тях.

Коментари към NOS FUSION 720 гр

Добави коментар
Азотен буустер NOS FUSION 720 гр не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Предтренировъчни бустери на , моля свържете се с нас на 0879202042.