Acai - 32 oz

Продукт №: G001372
Код на производителя: 4805

Антиоксиданти

Acai е един от най-забележителните и хранителни плодове на, които се намират на планетата земя. Плодовете на това  палмово дърво Acai съдържат значително голямо количество от Витамин С и са наистина незаменим източник на полифеноли, включително рутин, катехини и антоцианини. Всички тези, гореспоменати съставки са много мощни антиоксиданти, които когато се комбинират заедно изграждат една много стабилна стена срещу свободни радикали и токсини, ключов фактор за забавяне на процесите на стареене. Тези съставки също така драстично подсилват в пъти имунната система, имат големи противовъзпалителни свойства чрез ясно показаният си модулиращ ефект върху синтеза на азотен оксид. Плодовете на това палмово дърво Acai драстично подпомагат сърцето и кръвоносните съдове. NOW FOOD използва само изсушения плод и замразена суровина, без каквито и да е консерванти и други разтворители, за да се подсигури напълното запазване на съставките в тази суровина.


67.62лв.

Начин на приемане

1 доза два пъти дневно.

Каква цел има

За по добро физическо здраве.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 31 дози
Количество в опаковка 32 oz
Количестно на доза 1.03 oz
Съставка Грамаж Процент
Протеин 1,5 g 0%
Натрий 20 mg 0%
Захари 2 g 0%
Общо Калории 15 0%

За Acai Виж всички 12 продуктa

Acai-ът е мощен антиоксидант които спомага за предпазването на клетките в човешкия организъм.Акай подпомага противовъзпалителните процеси, възпалението е в основата на много хронични болести свързани и водещи до остаряване.Акай бери е растение, което съдържа висок процент фибри, витамин А и С, желязо, калций, флавоноиди, както и различни киселини (аспартанова, глутаминова и олеинова). Освен това той е и богат източник на протеини, омега-6 и -9 мастни киселини, които са известни със своята превантивна роля за правилното функциониране на сърдечно-съдовата система.

Коментари към Acai - 32 oz

Добави коментар
Антиоксиданти Acai - 32 oz не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Acai на NOW Foods, моля свържете се с нас на 0879202042.