SAM-E 100 мг - 30 Tаблетки

Продукт №: G001339
Код на производителя: 0135

Аминокиселини

SAMe С-аденозилметионин силно участва в обмяната на метилни групи, като много си взаимодейства с фолиева киселина, холин и витамини В6 и B12. Процесът на размяна на метилни групи се нарича метилация – процес, който предпазва клетките от увреждания. SAMe С-аденозилметионин помага в защитата срещу сериозни заболявания например рак, сърдечни болести, невралгии, улеснява производството на ДНК и също така действието на невротрансмитерите.


48.30лв.

Начин на приемане

1 таблетка 2-4 пъти дневно на празен стомах

Каква цел има

За детоксикация и за подържане на ставите.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 30
Количество в опаковка 30 таблетки
Количестно на доза 1.00 таблетки
Съставка Грамаж Процент
Витамин B12 (Кобаламин) 50 mcg 0%
Витамин B6 (Пиродоксин) 2 mg 0%
Витамин B9 (Фолиева киселина) 200 mcg 0%

За Аминокиселини Виж всички 557 продуктa

Аминокиселине са осневен елемент на белтъчините в човешкото тяло.Те играят важна роля за развитието и възстановяването на организма.Основните аминокислени в белтъчините са 20 всяка една от тях си има своя специфична аминогрупа.Аминокиселини са два вида незаменими и заменими аминокиселини.Незаменимите са 8 на брои това са метионин, треонин, триптофан, левцин, изолевцин, лизин, фенилалвинин и валин.Те са незаменими понеже не се произвеждат в тялото и се налага да се взимат чрез хранителни продукти със високо съдържание на протеин както и чрез хранителни добавки или лекарства.Заменимите аминокиселини са 12 тоест те се произвеждат от тялото когато са му нужни.Най-богатите храни на аминокиселини са тези които са със високо съдържание на Белтъини-месо, риба, млечни продукти, бобови храни и др. 

Коментари към SAM-E 100 мг - 30 Tаблетки

Добави коментар
Аминокиселини SAM-E 100 мг - 30 Tаблетки не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Аминокиселини на NOW Foods, моля свържете се с нас на 0879202042.