Creatine Powder - 227 g

Продукт №: G001361
Код на производителя: 2030

Креатин монохидрат за енергия и сила

Creatine Powder - 227 г награден за  най-добър мускулоизграждащ продукт за 2009 г в САЩ. Той е уникален продукт на фирмата Now Foods, който по естествен начин набавя Креатин Монохидрат, съставка която може да се достави от месото и рибата. Креатин монохидрат, стимулира производството на АТФ (енергия за клетките). Увеличава силата, експлозивността, издръжливостта, инсулиновата чувствителност и обема на клетките. Стимулира изграждането на мускулна маса.Затова този продукт е 100% вегетариански и може да се използва за доставяне на енергия и креатин, без да се налага да се консумират големи количества месо. Това е естествен начин да увеличите силата и издръжливостта си по време на тренировка. С тази хранителна добавка няма да съжалявате. Използва се повишаване на мускулната маса.


37.57лв.

Начин на приемане

В продължение на 5-7 дни приемайте 20 грама дневно ( разделени на 4 приема по 5 гр. - през 3-4 часа) - това е зареждащ период. След това поддържайте с 5-10 грама дневно в продължение на 25-30 дни - поддържащ период. Не трябва да се смесва с кофеин и горещи напитки. не бива да стои повече от 10 минути разтворен във вода.

Каква цел има

За сила енергия и напомпване.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 227 g
Съставка Грамаж Процент
Креатин Монохидрат 5 мг 0%
Общо Калории 15 0%

За За Спортуващи Виж всички 41 продуктa

Хората, които спортуват редовно се нуждаят от по-голямо количество витамини и минерали, за да имат достатъчно енергия и издръжливост. За да поддържат добра физическа форма, наред с пълноценното храненето, спортуващите трябва да приемат и допълнително количество витамини и минерали.

Коментари към Creatine Powder - 227 g

Добави коментар
Креатин монохидрат за енергия и сила Creatine Powder - 227 g не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други За Спортуващи на NOW Foods, моля свържете се с нас на 0879202042.