NUTREX Creatine Drive – 300г. /BLACK/

Продукт №: G001272
Код на производителя: N0745

Креатин монохидрат

Не всички разновидности на креатин са направени по един и същ начин. Креатинът в NUTREX Creatine Drive – 300г е направен в напълно патентован производствен цикъл гарантиращ възможно най-безопасния, най-натуралния и най-концентрирания креатин монохидрат, който можете да намерите на пазара. Научно доказано е, че когато се взимат малки и концентрирани дози креатин монохидрат по-бързо се отразяват върху нивата на кръвната плазма. Почва се без зареждаща фаза и без високи дозировки.


100.82лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Приемайте 1 доза(5г) преди и 1 доза след тренировка. Приемайте с повече вода и въглехидрати. След 50 дни прием направете 20 дни почивка.

Каква цел има

За сила, идръжливост и много енергия по време на тренировката ви.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 100
Количество в опаковка 300 гр.
Количестно на доза 3.00 гр.

За Монохидрат Виж всички 71 продуктa

Ролята на креатина в организма е свързана с процесите на мускулното съкращение.Креатинът е аминокиселина, която в естественото си състояние се намира в гръбначните организми и подпомага доставянето на енергия към мускулите и нервите. Креатинът е открит през 1862 г. от Мишел Йожен Шеврьол като част от мускулите. Основен източник на енергия за него е аденозинтрифосфатът (АТФ), който се разгражда до аденозиндифосфат (АДФ). Съдържанието на АТФ в мускулите е малко и когато е необходимо да се извършва по-продължителна мускулна работа, той трябва да се ресинтезира бързо. Възстановяването от АДФ до АТФ в анаеробна фаза се извършва с помощта на креатинфосфата. Основната функция на креатина е увеличаването на енергийния резерв в мускулите.

Коментари към NUTREX Creatine Drive – 300г. /BLACK/

Добави коментар
Креатин монохидрат NUTREX Creatine Drive – 300г. /BLACK/ не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Монохидрат на Nutrex, моля свържете се с нас на 0879202042.