Lipo-6 Unlimited - 120 капсули

Продукт №: G001270
Код на производителя: N0820

Фет бърбър

NUTREX Lipo-6 Unlimited - 120 капсули е друга дума на безкрайните възможности. Наричаме ги безкрайни, защото суплемента идва без никакви ограничения, лимити или каквито и да е забрани. Тази необикновенна по рода си формула дава оптимални резултати в процеса на здравословно, драстично намаляване на телесно тегло, както и контрол върху апетита, много мощен прилив на енергия за по-интензивни дизически тренировки, като в допълнение ви гарантира изключително подобрена концентрация.


100,43 лв. 93.00лв.

Начин на приемане

През първите два дни, приемайте по 1 капсула сутрин и 1 следобед 30-60 минути преди хранене. Можете да продължите като приемате 2 капсули сутрин и две в следобедните часове. Не приемайте повече от 4 капсули на ден.

Каква цел има

Продукта се използва с цел намаляване на теглото, топене на мазнините и прилив на енергия.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 40
Количество в опаковка 120 капсули
Количестно на доза 3.00 капсули

За Фет Бърнър Виж всички 83 продуктa

Фет бърнърите действат по един или и по двата начина, като поддържат определен дефицит в енергийния баланс (разликата от изразходените и консумираните калории).Фет Бърнърите са продукти главно спомагащи за намаляване на телесни мазнини, също така дават много сила, енергия и тонус по време на тренировка.

Коментари към Lipo-6 Unlimited - 120 капсули

Добави коментар
Фет бърбър Lipo-6 Unlimited - 120 капсули не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Фет Бърнър на Nutrex, моля свържете се с нас на 0879202042.