Omega 3 1000 мг 500 дражета Now Foods

Продукт №: G001902
Код на производителя: 1653

Рибено масло Омега

Omega 3 1000 мг 500 дражета Now Foods е източник на мастни киселини, които се извличат от дълбоководните риби. Omega-3 представлява комплекс от незаменими полиненаситени мастни киселини, с изключително благоприятно въздействие върху сърдечно-съдовата система. Те са отлично средство за успешно профилактика при риск от атеросклероза и инфаркт. Те са прекурсори на простагландините (група липидни физиологично активни вещества), които спомагат за понижаване на високото кръвно налягане, мигрени, главоболия, артрит и други. Omega-3 участва в редица положителни процеси за мозъка и нервната система, засилва паметта и допринася за здравето на сърцето, подвижността на ставите, участва в изграждането на клетъчните мембрани и метаболизма на кръвната захар. Суровината на Omega-3 в продуктите на NOW Foods е специално контролирана за наличието на опасни вещества и тежки метали като оловото. В този продукт ще получите единствено чиста и максимално потентна суровина, без да се страхувате за здравето си. По специална технология това масло се капсулова в дражета, които са херметически запечатани и така маслото се предпазва от окисляване и разлагане.

Начин на употреба: Една доза 1-3 пъти дневно


122,45 лв. 88.00лв.

Начин на приемане

Приемайте по две дражета два пъти дневно.

Каква цел има

За добро общо здраве и намаляване на кръвното налягане и лошият холестерол

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 250 дози
Количество в опаковка 500 дражета
Количестно на доза 2.00 дражета
Съставка Грамаж Процент
Калории от мазнини 20 0%
Общо Калории 20 0%
Мазнини мононенаситени 0.5 г 0%
Мазнини полиненаситени 0.1 г 0%
Общо Мазнини 2 г 0%
Омега 3 2000 мг 0%

За Рибено Масло Виж всички 39 продуктa

Рибеното масло съдържа така важните есенциални мастни киселини. Те са от голяма важност за тялото ни, но самият организъм не може сам да синтезира и трябва да ги приемаме под формата на хранителна добавка. Есенциалните мастни киселини подпомагат репродуктивната, имунната, нервната и сърдечно-съдовата система. Омега-3 и омега-6 киселините са двете основни групи на Есенциалните мастни киселини.

Коментари към Omega 3 1000 мг 500 дражета Now Foods

Добави коментар
Рибено масло Омега Omega 3 1000 мг 500 дражета Now Foods не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Рибено Масло на NOW Foods, моля свържете се с нас на 0879202042.