OMEGA 3 Bio Fit 180 капсули

Продукт №: G003063
Код на производителя: dlr108

Рибено масло

Продуктът съдържа изключително полезното за човека рибено масло, което действа благоприятно върху здравето на костната система, сърдечно-съдовата и нервната система. Рибеното масло е стимулатор на естествените защитни сили на тялото и е незаменим източник на витамините А и D, които имат мощно антиинфекциозно действие и контролират функцията както на хипофизата, така и на щитовидната жлеза.

Рибеното масло е богато на незаменими Омега-3 мастни киселини (EPA и DHA), които помагат за по-бързото възстановяване и притежават силно противовъзпалително действие. Омега-3 подпомага сърдечната дейност и намалява риска от сърдечно-съдови заболявания. Мастните киселини са стимулатори на растежа на чистата мускулна маса, помагат за разширяването на кръвоносните съдове и помагат за намаляване на кръвното налягане.

45,92 лв. 31.40лв.

Начин на приемане

Приема се по един софтгел до 3 пъти на ден.

Каква цел има

  • благоприятно въздействие върху костната, сърдечно-съдовата и нервната система
  • антиинфекциозно действие
  • силно противовъзпалително действие
  • мощен антиоксидант
  • намалява риска от инфаркт
  • покачване на мускулната маса

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Количество в опаковка 180 софтгел капсули
Съставка Грамаж Процент
Омега 3 500 мг. 0%

За Омега 3-6-9 Виж всички 61 продуктa

Рибеното масло съдържа така важните есенциални мастни киселини. Те са от голяма важност за тялото ни, но самият организъм не може сам да синтезира и трябва да ги приемаме под формата на хранителна добавка. Есенциалните мастни киселини подпомагат репродуктивната, имунната, нервната и сърдечно-съдовата система. Омега-3 и омега-6 киселините са двете основни групи на Есенциалните аминокиселини.

Коментари към OMEGA 3 Bio Fit 180 капсули

Добави коментар
Рибено масло OMEGA 3 Bio Fit 180 капсули не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Омега 3-6-9 на Bio Fit, моля свържете се с нас на 0879202042.