Омега фактор за жени 1035 мг 60 софтгел капсули Natural Factors

Продукт №: G005458
Код на производителя: 3576

Естествен продукт за подобряване функции на сърдечно-съдова с-ма

Омега фактор за жени 1035 мг 60 софтгел капсули Natural Factors е висококачествен източник на ленено масло, рибено масло и масло от вечерна иглика. Спомага за поддържането на цялостния жизнен тонус у жените. Благоприятства нормалната дейност на нервната и сърдечно-съдовата системи. Допринася за нормалното функциониране на женския организъм в предменструалните дни, както и през постменструалния период. Не съдържа консерванти, изкуствени оцветители и аромати. Продуктът гарантирано НЕ съдържа токсини, включително тежки метали, пестициди и други вредни съединения. Произведен е според най-високите стандарти за чистота на състава. Всички масла в продукта се отличават с фармацевтичен клас – в тях няма вредни примеси и замърсители.

За поддържане на цялостния жизнен тонус у жените, включително по време на предменопауза, менопауза и постменопауза:

След определена възраст в женския организъм постепенно настъпват промени, които имат неблагоприятно въздействие върху цялостното й здравословно състояние и външния й вид. Тези промени най-често са на хормонална основа и засягат както физическото, така и психичното състояние на жената.

Омега-3 формула за жени е продукт, специално разработен за жени. Той е високо пречистен източник на незаменими мастни киселини в подкрепа на цялостното женско здраве.

Омега-3 формула за жени оказва значителна подкрепа на сърдечно-съдовата система. Спомага за намаляване на серумните триглицериди и поддържане нормалните нива на кръвното налягане. Укрепва кръвоносните съдове. Благоприятства зрението и костите.

Омега-3 формула за жени насърчава поддържането на нормални познавателни способности, подпомага паметта и концентрацията. Спомага за постигането на добър психоемоционален баланс и редуцира депресивните и тревожни състояния.

Омега-3 формула за жени оказва благоприятно влияние върху кожата, намалява раздразненията и зачервяванията. Спомага за поддържане нормалното състояние на ноктите и косата.

Приложение:
Допринася за : поддържането на нормалния жизнен тонус при жените; нормалното функциониране на мозъчната, сърдечно-съдовата системи и ставите; поддържането на нормалната концентрация на триглицеридите.

Забележки:
При бременност или кърмене се консултирайте с лекар. Продуктът е подходящ за деца с намалена на 1/2 дозировка за възрастни. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
По 2-3 капсули от 1-3 пъти на ден. При ставни проблеми –по 10 капсули на ден. За предпочитане е да се приема с храна.

Съдържание: в 1 капсула дн.доза
Рибено масло (аншоа, сардина,скумрия) 535 mg 5350 mg
концентрат, молекурярно дестилиране, супер пречистване,    
съдържащо: Омега 3 киселини 320 mg  
от които: Ейкозапентаенова киселина(EPА) 200 mg  
Докозахексаенова киселина (DHА) 100 mg  
Вечерна иглика (масло от семена) 250 mg 2500 mg
от което: Гама-линоленовата киселина (GLA) 25 mg  
Ленено масло "органик" 250 mg 2500 mg
от което: Алфа линоленова киселина (ALA) 130 mg  


Други съставки: Желатин (капсула).

Не съдържа: Изкуствени консерванти, оцветители или подсладители; царевица, млечни продукти, нишесте, пшеница или мая.


34,56 лв. 22.60лв.

Начин на приемане

Приемайте по 2-3 капсули от 1-3 пъти на ден с храна.

При проблеми със ставите - по 10 капсули на ден. 

Продуктът може да се приема и от деца, като се редуцира дозата за възрастни на половина. 

Каква цел има

За поддържане нормалния жизнен тонус при жените.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 15 дози
Количество в опаковка 90 софтгел капсули
Количестно на доза 6.00 капсули
Съставка Грамаж Процент
Омега 3 320mg 0%

За Омега 3-6-9 Виж всички 61 продуктa

Рибеното масло съдържа така важните есенциални мастни киселини. Те са от голяма важност за тялото ни, но самият организъм не може сам да синтезира и трябва да ги приемаме под формата на хранителна добавка. Есенциалните мастни киселини подпомагат репродуктивната, имунната, нервната и сърдечно-съдовата система. Омега-3 и омега-6 киселините са двете основни групи на Есенциалните аминокиселини.

Коментари към Омега фактор за жени 1035 мг 60 софтгел капсули Natural Factors

Добави коментар
Естествен продукт за подобряване функции на сърдечно-съдова с-ма Омега фактор за жени 1035 мг 60 софтгел капсули Natural Factors не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Омега 3-6-9 на NATURAL FACTORS, моля свържете се с нас на 0879202042.