ОмегаПрим - 60 плюс 20 капсули подарък

Продукт №: G005848
Код на производителя: 26-00016

За регулиране на холестерола и кръвно налягане

  • Марка:

Този висококачествен продукт представлява уникална комбинация от коензимът Q10, омега 3 мастни киселини и селен, които са особено пелезни за сърдечно-съдовата система и оказват подкрепа на сърдечната дейност.

Поради честата липса на трите съставки в храната, се налага те да се приемат допълнително с хранителни добавки и лечебни средства. Наличието на рибено масло в продуктъ спомага за правилното функциониране на сърцето и регулация на холестеролните нива в организма, което гарантира правилно функциониране на сърдечно-съдовата система.

Коензимът Q10 допринася за премахването на токсините от тялото, както и за производството на енергия. Той е особено важна съставка в продуктъ, тъй като с възрастта намалява неговото количество в организма.

Добавеният селен е особено важен за отстраняване на токсините и е полезен понеже премахва вредите от свободните радикали в организма.


36.18лв.

Начин на приемане

Приемат се по 2 капсули на ден, като се препоръчва приемът на продукта да е най-малко 6 месеца за постигане на оптимални ефекти.

Каква цел има

  • За подобряване функцията на сърдечно-съдовата система.
  • За регулиране на холестеролните нива.
  • За премахване на токсините.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Дози в опаковката 40
Количество в опаковка 80 капсули
Количестно на доза 2.00 капсули
Съставка Грамаж Процент
Коензим Q10 60 мг. 0%
Селен 45 мкг. 0%
Омега 3 1000 мг. 0%

За Коензим Q10 Виж всички 40 продуктa

Коензим Q (CoQ) е изключително важен за здравето. Заздравява сърцето и кръвоносните съдове. Човешкото тяло може да произвежда коензим Q, използвайки метаболитни пътища. Коензим Q е известен още и като коензим Q10. Този номер 10 след неговото име се отнася за конкретна част от химическа му структура, наречена изопренова опашка. 

Коментари към ОмегаПрим - 60 плюс 20 капсули подарък

Добави коментар
За регулиране на холестерола и кръвно налягане ОмегаПрим - 60 плюс 20 капсули подарък не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Коензим Q10 на , моля свържете се с нас на 0879202042.