ОПЦ - Грозде 60 желатинови капсули PureVital

Продукт №: G005922
Код на производителя: PV - 40

За здрави клетки и имунна система

ОПЦ - Грозде 60 желатинови капсули PureVital съдържа антиоксидантите ОРС (олигопроантоцианидини) - антоциан, процианидин, полифенол, както и танини, които подпомагат разтоварването и регенерацията на клетките. Тази супер храна подпомага имунната система, поддържа здрави клетките ни и ги предпазва от вредни изменения вследствие намесата на свободните радикали. Ако сте сред тези, които не обичат да дъвчат горчивите семки, то може да си набавите необходимите полезни антиоксиданти чрез прием на хранителни добавки. 


Една капсула ОПЦ - Грозде се съдържа:

Гроздови семки (екстракт - 95% OPC) - 10.000 мг: Тяхното антиоксидантно действие се определя от изключително кондензираните им ароматни пръстени, които са съвършени стабилизатори на свободните радикали. Полифенолите, антоцианините и катехините усилват OPC антиоксидантния ефект и забавят процесите на стареене. 


Гроздови семки (OPC) - 200.000 мг: OPC е съкращение за група от вещества, олигомери на процианидини, които се срещат главно в гроздовите семки. Тези горчиви полифеноли се усещат на вкус при дъвчене на гроздови семки. За OPC е известно, че предпазва клетките ни като силен и дългосрочно ефективен антиоксидант. 


Грозде - 285.000 мг: OPC развиват основния антиоксидантен ефект чрез неутрализиране на така наречените свободни кислородни радикали. Свободните радикали се неутрализират от антиоксиданти, които обаче се изразходват в процеса, така че те трябва да бъдат постоянно да се набавят с храната или със съответните хранителни добавки. Семките от грозде на прах съдържат OPC, полифеноли, антоцианини и катехини, които са и мощни естествени антиоксиданти.


Желатин (капсула) - 96.000 мг: Биологичен материал и се използва за производство на твърди и меки капсули.


Магнезиев стеарат - 5.000 мг: Разделител и пълнител, който се използва като помощно средство, за да се постигне подходяща консистенция на сместа от компонентите за пълнене на капсулите. 


43,14 лв. 31.00лв.

Начин на приемане

Приемайте по 1-2 капсули на ден.

Каква цел има

Можен антиоксидант, укрепващ имунната система.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 60 дози
Количество в опаковка 60 капсули
Количестно на доза 1.00 капсули
Съставка Грамаж Процент
Екстракт от гроздови семки 10,000 mg 0%

За Антиоксиданти Виж всички 253 продуктa

Антиоксидантите са група биохимични вещества, действащи благоприятно na човешкия организъм. Те са нискомолекулни съединения, попадащи в организма чрез различни хранителни продукти и добавки. Основното свойство на тези вещества е унищожаването на свободните радикали в организма, като токсини, тежки метали,токсични съединения, които отделят отровни оксиди. Те се свързват със свободните радикали и спират вредното им влияние върху организма. Като антиоксиданти можем да определим различни видове органични и неорганични съединения, като: Аскорбинова киселина (Витамин C), Витамин Е, Флавоноидни вещества,Фелурова киселина и още много други. Антиоксидантите действат и като имуностимулатори предпазват и подържат важни функции на организма.

Коментари към ОПЦ - Грозде 60 желатинови капсули PureVital

Добави коментар
За здрави клетки и имунна система ОПЦ - Грозде 60 желатинови капсули PureVital не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Антиоксиданти на Purevital, моля свържете се с нас на 0879202042.