OptiZinc 30 мг 90 Таблетки

Продукт №: G002437
Код на производителя: 16123

Цинк

BULK POWDERS OptiZinc® е уникална формула с подобрена форма на цинк. Тя има бионаличност, която поддържа нормалната обмяна на веществата, подпомага здравето и повишава имунитета.

 
OptiZinc® е патентована форма на цинк, комбинация от цинк с метионин за постигане на по-висока степен на усвояване от организма за отимални здравни резултати. 
 
Цинк е важен микроелемент, който има множество ползи за здравето, включително поддържане на нивата на тестостерон в организма, подкрепа за здравето на кожата и оптимален синтез на протеини. Всички тези свойства, превръщат цинка в чудесно допълнение към всеки спортен режим. Освен това, този минерал участва в повече от 300 ензимни реакции, като е необходим елемент за правилния метаболизъм на веществата и има свойства да стимулира умствената дейност, като повишава паметта и концентрацията. Цинкът оказва подкрепа за имунната система и защитава клетките от оксидативен стрес.
 
Недостигът на цинк може да доведе до влошаване на спортните постижения, което превръща OptiZinc® в подходящ продукт за спортисти и активни хора.
 

40,33 лв. 30.00лв.

Начин на приемане

Препоръчителен дневен прием: Приемайте 1 таблетка дневно с храна.

Каква цел има

Тестостерон,здрава кожа,имунна система,синтез на протеини

Странични ефекти

няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 90
Количество в опаковка 90 Таблетки
Количестно на доза 1.00 Таблетки

За Минерали Виж всички 208 продуктa

Минералите представляват значителна част от организма ни. Те действат като катализатори за много биологични реакции в тялото, включително мускулните реакции, предаване на импулси на нервната система, производство на хормони, храносмилане и усвояване на хранителнитe вещества от храните. Минералите взаимодействат с витамините, за да ги направят ефективни и полезни. Някои минерали действат като антиоксиданти, т.е. унищожават свободните радикали, които предизвикат преждевременно остаряване и болести като рак, сърдечни заболявания и други клетъчни увреждания. 

Коментари към OptiZinc 30 мг 90 Таблетки

Добави коментар
Цинк OptiZinc 30 мг 90 Таблетки не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Минерали на BULK Powders, моля свържете се с нас на 0879202042.