Orange OxiMega FISH OIL 30 дражета Controlled Labs

Продукт №: G001621
Код на производителя: CL0220

Рибено масло

  • Марка:

Orange OxiMega FISH OIL 30 дражета Controlled Labs е проектиран, за да ви помогне в създаването на силна, здравословна основа, върху която можете да организирате Вашата тренировка, диета и прием на хранителни добавки. Orange OxiMega Fish Oil съдържа високо качествен източник на омега мастни киселини EPA (Еикозапентаенова киселина) и DHA (Докозахексаенова киселина) от скандинавска риба. Здравословните мастни киселини са от изключително значение за всички клетки в организма и играят ключова роля в мускулоизграждащите процеси. Приемът на този висококачествен чист извлек Ви доставя 60% DHA/EPA. Таблетките са с ентерично покритие, което ги прави устойчиви на стомашните сокове, за да могат да попаднат и да се усвоят пълноценно в тънките черва. Извлеченото рибено масло в Orange OxiMega Fish Oil не съдържа никакви вредни и токсични съставки. То е прецизно пречистено на молекурлярно ниво и съдържа витамин Е, за да се гарантира отличното качество.

Предназначение:

  •     Изключително силно действие на EPA (Eикозапентаенова киселина/DHA (Докозахексаенова киселина)
  •     Ентеритно покритие и цитрусов аромат (Без нежеланите киселини от аромата на риба)
  •     Без тежки метали и други токсини
  •     100% Nordic рибено масло


Начин на употреба:

1 доза (2 таблетки) дневно с храната.


23,00 лв. 16.00лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Приемайте 1 доза дневно с храната.

Каква цел има

Използвайте за отлично здраве и максимални резултати във фитнеса.

Хранителни факти

Дози в опаковката 15
Количество в опаковка 30 капсули
Количестно на доза 2.00 капсули
Съставка Грамаж Процент
Витамин E (Токоферoл) 20 iu 0%
Мазнини мононенаситени 0%
Общо Мазнини 0%
Омега 3 0%
Холестерол 4мг. 0%

За Рибено Масло Виж всички 39 продуктa

Рибеното масло съдържа така важните есенциални мастни киселини. Те са от голяма важност за тялото ни, но самият организъм не може сам да синтезира и трябва да ги приемаме под формата на хранителна добавка. Есенциалните мастни киселини подпомагат репродуктивната, имунната, нервната и сърдечно-съдовата система. Омега-3 и омега-6 киселините са двете основни групи на Есенциалните мастни киселини.

Коментари към Orange OxiMega FISH OIL 30 дражета Controlled Labs

Добави коментар
Рибено масло Orange OxiMega FISH OIL 30 дражета Controlled Labs не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Рибено Масло на , моля свържете се с нас на 0879202042.