Orange Triad 270 таблетки Controlled Labs

Продукт №: G001619
Код на производителя: CL0140

Комплекс от витамини и минерали

  • Марка:

Orange Triad 270 таблетки Controlled Labs е нов иновативен комплекс, който включва всичко необходимо за атлета в едно. Съдържа необходимите дози от изключително важните витамини и минерали, в оптимални биоактивни форми, продуктът ви дава още силен комплекс за стави и хрущяли, имунна система и храносмилане. Събрана в 6 таблетки, тази формула покрива всички нужди на съвременния атлет. И за да е още по-ефективна, разработчиците са разделили дозата на прием на Orange Triad на две, за да може хранителните вещества да се приемат два пъти на ден и да се усвоят максимално в тялото. Orange Triad е разработен специално за активно спортуващи хора. Това, което отличава сериозно занимаващите се със спорт е, че те умишлено се подлагат на невероятни натоварвания. Това е разбираемо, защото само по този начин могат да се постигнат големи резултати. Тялото има капацитет, който въпреки огромното желание не може да бъде променен. С времето имунната система се изтощава, мускулите, сухожилията и ставните връзки не могат да се възстановяват толкова лесно и бързо, което неизменно значи намаляване на темпото, при което и резултатите страдат. Продукт, който решава този проблем, тъй като снабдява тялото с хранителните вещества, от които се нуждае за да бъде винаги на ниво при тежките тренировки.

Освен витамин, продуктът на Controlled Labs съдържа още 4 комплекса:
Joint Complex и Flex Complex
Спомагат за добро здраве на ставите и сухожилията, предпазват ги от износване и ги прави готови да се справят с тежките натоварвания.
Digestion Complex и Immune Complex

Тези комплекси включват естествени съставки, които притежават противовъзпалителни свойства, подобряват храносмилането и подобряват функцията на организма като цяло.

Начин на употреба:

3 таблетки 2 пъти дневно, разпределени с храненията.


80,00 лв. 56.00лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Приемайте 3 таблетки 2 пъти дневно, разпределени с храненията.

Каква цел има

Подобрява възстановяването ,повишава тонуса , премахва чувството за отпадналост .

Хранителни факти

Дози в опаковката 45
Количество в опаковка 270 таблетки
Количестно на доза 6.00 таблетки
Съставка Грамаж Процент
Kалий 50мг. 0%
Витамин B1 (Тиамин) 30 мг. 0%
Витамин B12 (Кобаламин) 500 мкг. 0%
Витамин B2 (Рибофлавин) 30 мг. 0%
Витамин B3 (Ниацианамид) 100 мг. 0%
Витамин B5 (Пантенол) 100мкг 0%
Витамин B9 (Фолиева киселина) 800мкг 0%
Витамин C 500мг. 0%
Витамин D 1000iu 0%
Витамин E (Токоферoл) 200 iu 0%
Витамин K (Менадион) 120 мкг. 0%
Калций 250 мг. 0%
Магнезий 100 мг. 0%
Манган 3мг 0%
Фосфор 60мг 0%
Хром 25мкг 0%
Цинк 30 мг. 0%

За Витамини Виж всички 321 продуктa

Наименованието витамин се появява през 1912 г., след като американския биохимик от полски произход Казимир Функизолира от оризовите люспи съдържащо аминна група вещество (витамин В1), Витамините са нискомолекулни органични вещества, необходими в минимални количества за нормалната жизнена дейност на човека и животните. 

Коментари към Orange Triad 270 таблетки Controlled Labs

Добави коментар
Комплекс от витамини и минерали Orange Triad 270 таблетки Controlled Labs не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Витамини на , моля свържете се с нас на 0879202042.