Органичен сок Асай 473 мл Calivita

Продукт №: G005053
Код на производителя: CV0182

Organic Acai

Органичен сок Асай 473 мл Calivita е екзотичен плод, произхождащ от дъждовната гора на Амазония, който е особено богат на антиоксиданти, както и на витамини B1, B2, C и E, ниацин, желязо, калий, фосфор, калций и различни аминокиселини. Той съдържа голямо количество влакнини и сравнително малко захар. Местните жители са използвали плода за третиране на различни проблеми: кожни заболявания, менструални болки, храносмилателни нарушения, както и при диабет, сърдечни заболявания и различни видове рак. Нашият органично сертифициран продукт произхожда от контролирани органични стопанства.

Препоръчва се:

  • На онези, които търсят силна антиоксидантна защита, особено на пушачи, на хора, подложени на стрес или с небалансиран хранителен режим, на живеещите в градове със замърсен въздух и на редовно консумиращите алкохол
  • на желаещите да допълнят терапията на Метаболитния синдром (високо ниво на инсулин, намален глюкозен толеранс, свръхтегло, високо кръвно налягане, повишени нива на холестерол и триглицериди)
  • на хора, които търсят органично сертифицирани хранителни добавки с приятен вкус  за своята диета за отслабване
  • За повишаване на съпротивителните сили на организма
  • За подкрепа на балансираното функциониране на тялото


Дозировка:
2 x 15 мл


131,91 лв. 75.00лв.

Начин на приемане

2 по 15мл.

Каква цел има

За повишаване на съпротивителните сили на организма и подкрепа за балансираното функциониране на тялото.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 30
Количество в опаковка 473
Количестно на доза 15.77

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Органичен сок Асай 473 мл Calivita

Добави коментар
Organic Acai Органичен сок Асай 473 мл Calivita не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на CaliVita, моля свържете се с нас на 0879202042.