Органичен сок от плод на поленезийско Нони 946 мл Calivita

Продукт №: G005055
Код на производителя: CV0172

Organic Noni

Органичен сок от плод на поленезийско Нони 946 мл Calivita е екзотичен, специален плод, който съдържа редица жизненоважни вещества. Polinesian Noni и Organic Noni са комплексни продукти, предназначени да подкрепят здравето, богати на витамини, аминокиселини и минерали. Те поддържат здравословното функциониране на клетките и нормалното клетъчно деление; освен това намаляват възпалителните процеси в организма.Нони притежава антибактериално, антивирусно и антигъбично действие и подпомага детоксикиращата функция на черния дроб. С произход от контролирани екологични стопанства, плодовете на Organic Noni са ароматизирани с малини също от органични стопанства. Докато Polinesian Noni идва от девствената природа, Organic noni произхожда от стопанства, сертифицирани като органични.

Препоръчва се:

  • за повишаване на съпротивителните сили на организма
  • за подкрепа на неговото балансирано функциониране
  • за повишаване и поддържане на общото енергийно ниво
  • за по-пълноценна детоксикация


Дозировка:
Препоръчителна, профилактична доза - 2 супени лъжица дневно

Съдържание:
Нони плод209,53 лв. 118.80лв.

Начин на приемане

1с.л. дневно

Каква цел има

За набавяне на нужните ви витамини и минерали

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 64
Количество в опаковка 946
Количестно на доза 14.78

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Органичен сок от плод на поленезийско Нони 946 мл Calivita

Добави коментар
Organic Noni Органичен сок от плод на поленезийско Нони 946 мл Calivita не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на CaliVita, моля свържете се с нас на 0879202042.