Органично ленено масло 1000 мг 250 дражета Now Foods

Продукт №: G001904
Код на производителя: 1772

Flax Oil Organic

Органично ленено масло 1000 мг 250 дражета Now Foods е дар от природата, който се отличава с многобройните си ползи за човешкото тяло. То е източник на здравословните омега-3 мастни киселини. Намалява нивата на холестерола и триглицеридите в кръвта, спомага при борбата с артрита и сърдечно-съдови заболявания, както и съдържа големи количества лигнини – растителни химикали с антиракови и антивъзпалителни свойства. NOW - Flax Oil Organic спомага за възстановяване на тялото при стресови ситуации, намаля подкожните мазнини и действа тонизиращо. Органичното ленено масло е изключително богато на витамини и минерали. Ленено Масло е с богато съдържание на витамини и минерали - цинк, желязо, магнезий, сяра, калций, фосфор, калий, манган, мед, кобалт, молибден, хром, никел, витамин Е и витамини от Б-комплекс. Ленено Масло от NOW Foods се пресова по специална технология и се капсулова в дражета, които са херметически запечатани и така маслото се предпазва от окисляване и разлагане.

Начин на употреба: Една доза 1-3 пъти дневно.


77,92 лв. 56.00лв.

Начин на приемане

Приемайте по 2 капсули дневно с храна.

Каква цел има

Поддържа здравето на сърдечно съдовата система

Хранителни факти

Дози в опаковката 125 дози
Количество в опаковка 250 дражета
Количестно на доза 2.00 дражета
Съставка Грамаж Процент
Общо Калории 30 0%
Мазнини мононенаситени 0.5 г 0%
Мазнини полиненаситени 2 г 0%
Общо Мазнини 3 г 0%

За Ленено Масло Виж всички 12 продуктa

Лененото масло може да е от полза, както на трениращи, така и на хора, които просто искат да живеят здравословно и да си набавят така важните есенциални мастни киселини ! Редица са ползите от тях и добавянето им към храненето ни. Te могат да имат положителен ефект в следните области: мозък, очи, коса, кожа, нокти, сърдечно кръвообращение, високо кръвно налягане, клетъчни мембрани, алергии, автоимунни болести, атеросклероза, ракови заболявания (на гърдите, червата, белия дроб, простатата), тъканни възпаления, диабет, инсулинова резистентност, наднормено тегло, повишено ниво на липидите в кръвта, мускулни болки, остеопороза, ревматични заболявания, артрит, Алцхаймер, депресии, множествена склероза, стрес, пременструален синдром, неплодородие, екземи, псориазис, астма, хронична умора и много други.

Коментари към Органично ленено масло 1000 мг 250 дражета Now Foods

Добави коментар
Flax Oil Organic Органично ленено масло 1000 мг 250 дражета Now Foods не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Ленено Масло на NOW Foods, моля свържете се с нас на 0879202042.