Остеовит 50 желатинови капсули PureVital

Продукт №: G005923
Код на производителя: PV - 41

При костно-ставни проблеми

Остеовит 50 желатинови капсули PureVital съдържа специален комплекс калций, магнезий и цинк – трите основни микроелемента, небходими за здравето на костите, зъбите, мускулите – в комбинация с витамин А и витамин Д – отново витамини, отговорни за костната структура и калциевите нива в кръвта. Продуктът оказва благоприятно влияние върху костната система, като съдейства за намаляване на процесите на остеопорозата. Като допълнително действие. Остеовит оказва положително влияние за подобряване на състоянието на кожата, косата и ноктите, предпазва клетките видоизменения и допринася за повишаване на имунитета на организма. 

Една капсула Остеовит на Pure Vital  съдържа:

Калций - 350.000 мг: Най-често срещаният минерал в човешкото тяло, като 99% е в костите и зъбите, където играе структурна роля. Намаляването на калций в костите се наблюдава с годините при всички индивиди, като най-голяма е при жените по време на менопауза.


Магнезий (магнезиев оксид) - 248.500 мг: След калция магнезият е второто минерално вещество, което е от съществено значение за формирането на костите и зъбите. За мускулите той играе важна роля като електролит за нервните импулси и подпомага така тяхната функция. Магнезият също така участва в образуването на много ензими, от които тялото винаги се нуждае.


Цинк (Цинков оксид) - 12.500 мг: Освен желязото, цинкът е най-разпространеният микроелемент в тялото. Цинкът е важен компонент за над 200 ензима и се отразява на метаболизма. Той подкрепя например снабдяването на тялото с енергия, растежа и производството на полови хормони. Цинкът също така укрепва имунната система и може да помогне за предотвратяване на инфекции и по-бързото излекуване.


Витамин Д - 0.005 мг: В тялото той поема функцията на прохормон и през междинен етап се превръща в хормона калцитриол. Витамин D играе важна роля в регулирането на калциевите нива в кръвта и костната структура. 


Витамин А - 0.500 мг: Витамин А поддържа имунната система, зрението (заедно с цинка), повишава устойчивостта на организма към инфекциозни заболявания. Има значение за очите и като съставна част на зрителния пигмент родопсин е отговорен за виждането при здрач.


23,00 лв. 17.90лв.

Начин на приемане

Приемайте по 1-2 капсули на ден.

Каква цел има

За поддържане здравето на костната систем и за превенция от остеопороза.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 60 дози
Количество в опаковка 60 капсули
Количестно на доза 1.00 капсули
Съставка Грамаж Процент
Витамин D 0,005 mg 0%
Витамин А 0,500 mg 0%
Калций 350,000 mg 0%
Магнезий 248,500 mg 0%
Цинк 12,500 mg 0%

За Други ставни продукти Виж всички 21 продуктa

Важни органи могат да се претоварят и да се появят симптоми на износване на ставите. Изложените по-долу суплементи са предназначени за проблемни случаи, които днес поради специфичните натоварвания в спорта и ежедневието на съвременния човек се срещат много често.Затова препоръчваме  да обърнете внимание на подобни оплаквания. След това трудно ще се справите с тях и това ще доведе до сериозни последствия за спортната активност, здравето и свободата ви.

Коментари към Остеовит 50 желатинови капсули PureVital

Добави коментар
При костно-ставни проблеми Остеовит 50 желатинови капсули PureVital не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Други ставни продукти на Purevital, моля свържете се с нас на 0879202042.