Papaya Enzime Natrol 100 вакумирани таблетки

Продукт №: G001330
Код на производителя: Papay001

Храносмилателен ензим

Papaya Enzime 100 chew tabs е уникален продукт, който съдържа папая ензими, подпомага и улеснява храносмилането, нормализира нередовния стомах и е лесен за прием продукт с тропически вкус. Папаята е богат на витамин С, витамин А и калии. Той е разпространен в Мексиско и Централна Америка, но концентриран в този продукт на Natrol е много по-лесен за прием. Осен благоприятното влияние на върху стомаха, този продукт спомага за подобряване състоянието на имунитета и кожата. 


25,05 лв. 15.15лв.

Начин на приемане

Дъвчете 2 таблетки след всяко хранене.

Хранителни факти

Количество в опаковка 100 chew tabs
Съставка Грамаж Процент
Захари 2 г 0%
Общо Калории 10 0%

За За възстановяване Виж всички 108 продуктa

Във тази категория спадат всички продукти за възстановяване след тежко физическо натоварване както и за по добро общо физическо здраве. Възстановяващите продукти е много важно да се приемат за да предотваратите разпадането на мускулните влакна.Храненето за така важното възстановяване след тренировка, следва да бъде основен приоритет за всеки сериозен атлет, а хранителните добавки неизменна част от менюто му.Веднага след тренировка, мускулите са “гладни“ за хранителни вещества като въглехидрати, протеини, витамини, минерали, както и някои мазнини. Всички те са от съществено значение за бързото възстановяване след интензивни /фитнес/ тренировки.

Коментари към Papaya Enzime Natrol 100 вакумирани таблетки

Добави коментар
Храносмилателен ензим Papaya Enzime Natrol 100 вакумирани таблетки не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други За възстановяване на Natrol, моля свържете се с нас на 0879202042.