Papaya Enzyme Nature's Bounty 100 таблетки

Продукт №: G003163
Код на производителя: NB-9765

Папая Ензим

Natures Bounty -  Papaya Enzime 100 chew tabs е продукт на марката Natures Bounty които  подпомага функциите на храносмилателния тракт. Под формата на таблетки за дъвчене, те са лесни за прием. Papaya Enzime 100 chew tabs е уникален продукт, който съдържа папая ензими, подпомага и улеснява храносмилането, нормализира нередовния стомах и е лесен за прием продукт с тропически вкус.

 

Папаята е богат на витамин С, витамин А и калии. Той е разпространен в Мексиско и Централна Америка, но концентриран в този продукт на Natrol е много по-лесен за прием. Осен благоприятното влияние на върху стомаха, този продукт спомага за подобряване състоянието на имунитета и кожата. 


11,00 лв. 9.30лв.

Начин на приемане

Приемайте по 2 капсули преди всяко хранене.

Каква цел има

За усвояване на важните хранителни вещества.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 50 дози
Количество в опаковка 100 таблетки
Количестно на доза 2.00 таблетки
Съставка Грамаж Процент
Калций 157 мг 167%
Въглехидрати 1 г 1%
Захари 1 г 0%

За Ензими Виж всички 30 продуктa

Употребата на Ензимите осигуряват достатъчни количества от обичайните храносмилателни ензими, необходими за усвояване на различните храни, а именно: протеаза – за белтъците, амилаза – за въглехидратите, и липаза– за мазнините. Много важно е, че те съдържат също и лактаза – за по-добро усвояване на млечните продукти. Добавени са и бромелин ипапаин. Това са протеолитични ензими, които се извличат от ананас и папая. 

Коментари към Papaya Enzyme Nature\'s Bounty 100 таблетки

Добави коментар
Папая Ензим Papaya Enzyme Nature's Bounty 100 таблетки не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Ензими на Nature's Bounty, моля свържете се с нас на 0879202042.