Папая ензими 240 дъвчащи таблетки

Продукт №: G004854
Код на производителя: 093420

Храносмилателни Ензими

  • Марка: GNC

Хранителна добавка под формата на таблетки за дъвчене, те са лесни за прием. Papaya Enzime 240 chew tabs е уникален продукт, който съдържа папая ензими, подпомага и улеснява храносмилането, нормализира нередовния стомах и е лесен за прием продукт с тропически вкус. Папаята е богат на витамин С, витамин А и калий.Той е разпространен в Мексико и Централна Америка.

 

Този продукт на GNC  е много по-лесен за прием. Осен благоприятното влияние на върху стомаха, този продукт спомага за подобряване състоянието на имунитета и кожата. 


28,24 лв. 19.50лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Приемайте по 2 таблетки всеки ден преди хранене.

Каква цел има

За по-лесно усвояване на хранителните вещества като белтъчините.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 120 дози
Количество в опаковка 240 таблетки
Количестно на доза 2.00 таблетки
Съставка Грамаж Процент
Калций 157 мг 0%
Въглехидрати 1.5 г 0%
Захари 1.5 г 0%
Общо Калории 5 0%

За Ензими Виж всички 30 продуктa

Употребата на Ензимите осигуряват достатъчни количества от обичайните храносмилателни ензими, необходими за усвояване на различните храни, а именно: протеаза – за белтъците, амилаза – за въглехидратите, и липаза– за мазнините. Много важно е, че те съдържат също и лактаза – за по-добро усвояване на млечните продукти. Добавени са и бромелин ипапаин. Това са протеолитични ензими, които се извличат от ананас и папая. 

Коментари към Папая ензими 240 дъвчащи таблетки

Добави коментар
Храносмилателни Ензими Папая ензими 240 дъвчащи таблетки не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Ензими на GNC, моля свържете се с нас на 0879202042.