ПараПротекс - билков комплекс срещу паразити и гъби 100 табл Cal

Продукт №: G005059
Код на производителя: CV0114

ParaProteX Calivita

ПараПротекс - билков комплекс срещу паразити и гъби 100 табл Calivita предлага ефективна помощ срещу паразити, причиняващи значителни неудобства. Активните съставки на Paraprotex са основно билки, които се използват в народната медицина от хилядолетия и които предлагат защита срещу някои познати паразити. Паразитите – насекоми, бактерии, гъби, вируси – са непрекъснато около нас. Някои от тях са полезни (например определени бактерии), други могат да са опасни за нашия организъм. Незабелязани те атакуват дълго време, но си даваме сметка за тях едва когато вече се появи проблем.

Препоръчва се:

  • Червен жасмин
  • Растение от Индия, от чиито листа се прави мехлем. В народната медицина се използва заради анитивирусните си и антипаразитни свойства
 

Миризлива кучешка лобода

Притежава качества на дезинфектант и се използва за изхвърляне на глисти.

Миризлива мирта

Укрепва имунната система, подпомага функционирането на черния дроб и го защитава от токсини. Високото му съдържание на калий, натрий, силиций, цинк и хлор пречиства тялото от отпадните продукти.

Масло от Карамфилче

Активното вещество е етеричното масло еугенол. Това е мощен антиоксидант, подпомагащ храносмилането и заедно с другото активно вещество юнглан играе важна роля в защитата срещу чревните паразити.

Семе от грейпфрут

Неговите активни съставки имат изключително мощно антисептично, дезинфекционно и антигъбично действие; все пак не уврежда животворната среда. И най-невероятното е, че той е безвреден за нормалната чревна флора.

Чесън

Богатият му на витамини и минерали състав оказва изключително полезно действие върху организма. Той е природен антибиотик, а в народната медицина от столетия се прилага срещу чревни паразити.

Благодарение на активните си съставки, ParaProtex стимулира храносмилането и може да бъде отлична добавка за детоксикация и като имуностимулиращо средство.

НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ:

За възрастни: По 1-2 таблетки, 3 пъти на ден или по лекарско предписание.

ВНИМАНИЕ!

  • Билките не могат да заместят медицинския преглед или консултация!
  • В много редки случаи може да се появи алергия към грейпфрут.
  • В случай, че установите наличието на паразити или глисти във вашето тяло, незабавно посетете вашия лекар!

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ!

Няма контраиндикации, ако се използва в препоръчаните дози.


Дозировка:
Препоръчителна доза - 3 до 6 таблетка дневно

Съдържание:
150 мг - Плод от увивно дърво Рангун
100 мг - Прах от билката мексикански чай
50 мг - Екстракт от плод
50 мг - Мирта
50 мг - Масло от карамфил
50 мг - Прах от Pau d`Arco
37.5 мг - Прах от черен орех
37.5 мг - Масло от орех
25 мг - Екстракт от семена на грейпфрут
12.5 мг - Чеснов прах


111,73 лв. 63.60лв.

Начин на приемане

1 таблетка дневно

Каква цел има

Ефективна помощ срещу паразити, причиняващи значителни неудобства

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 100
Количество в опаковка 100
Количестно на доза 1.00

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към ПараПротекс - билков комплекс срещу паразити и гъби 100 табл Cal

Добави коментар
ParaProteX Calivita ПараПротекс - билков комплекс срещу паразити и гъби 100 табл Cal не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на CaliVita, моля свържете се с нас на 0879202042.