Performance Bar /25x65gr.

Продукт №: G005442
Код на производителя: VT11

Протеинови барове

  • Марка:

Тези барова са концентриран суроватъчен протеин, той се усвоява значително по-бързо от организма и осигурява на мускулите всички ценни съставки, от които се нуждаят. Суроватъчният протеин концентрат насърчава растежа на чиста мускулна маса, без да повишава нивото на мазнини в тялото. Този протеин оказва подкрепа на храносмилателната система, редуцира нивото на холестерол в организма и подобрява ченодробната функция. Суроватъчният протеин концентрат е мощен имуностимулатор и има свойства да регулира кръвното налягане. Формулата на Protein Bar е обогатена с калциев казиенат, който е биологично различeн от другите видове протеин. Калциев казеинат е получен от мляко, и е с ниско съдържание на мазнини, лактоза и натрий.Освен това, калциев казеинат е естествено богат на аминокиселини, протеини и калций.


149.00лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

1 бар дневно по време на тренировка

Каква цел има

Намалява излишните телесни мазнини

Подобрява храносмилането

Увеличава енергията

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 25
Количество в опаковка 1625
Количестно на доза 65.00
Съставка Грамаж Процент
Протеин 16.5г 0%
Въглехидрати 32г 0%
Калории от мазнини 6.4г 0%

За Протеинови десерти Виж всички 85 продуктa

В спортното хранене този тип барове се използват като междинни закуски или спешен източник на протеини и качествени калории в случаи на пропуснато хранене през деня. По макронутриентен състав различаваме високовъглехидратни, нисковъглехидратни, високо мазнинни-нисковъглехидратни и балансирани протеинови барове.

Коментари към Performance Bar /25x65gr.

Добави коментар
Протеинови барове Performance Bar /25x65gr. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Протеинови десерти на , моля свържете се с нас на 0879202042.