ПЕРЛИ IC (ИНТЕНЗИВ), 10 СОФТГЕЛ КАПСУЛИ

Продукт №: G005577
Код на производителя: ENZ - 12

Пробиотици

Млечно-киселите бактерии и бифидобактериите са пробиотици -  живи микроорганизми, които са нетоксични, запазват се по време на съхранение и не се разрушават при преминаването си през стомаха и тънките черва. Те засилват имунната система, подпомагат храносмилателната дейност и подкрепят храносмилателната система на човешкия организъм. Също така спомагат за нормалното състояние на чревната микрофлора.


17.44лв.

Начин на приемане

Да се приема по 1 софтгел капсула на ден със сок, или с вода, без да се дъвче.

Каква цел има

Допринася за нормалното състояние на храносмилателния тракт, ферментацията и нивото на pH. 

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 10 дози
Количество в опаковка 10 софтгел капсули
Количестно на доза 1.00 капсули

За Пробиотици Виж всички 30 продуктa

Повечето учени дефинират пробиотиците като „живи микробни хранителни добавки, които влияят полезно и благотворно на човека, подобрявайки и оздравявайки вътрешния микробен баланс“. Въздействието на пробиотичните бактерии е изключително трудно да се обясни само чрез сега известните научни данни и наблюдения, вземайки под внимание наличието на милиарди бактерии в бактериалната екосистема на човека. Независимо от това, тяхното влияние върху човешката физиология е огромно и продължава да бъде обект на все повече наблюдения и нови научни факти.Най често срещаните пробиотоци са Ацидофилус и Бифидус.Те са приятелски бактерии, които подобряват жизнеността и трябва да съставляват 98% от чревната флора на здравите хора. Те заедно са необходими за постигане на оптимално здраве на храносмилателния тракт, за укрепване на черния дроб и кръвта и за повишаване на естествените ни защитни сили.

Коментари към ПЕРЛИ IC (ИНТЕНЗИВ), 10 СОФТГЕЛ КАПСУЛИ

Добави коментар
Пробиотици ПЕРЛИ IC (ИНТЕНЗИВ), 10 СОФТГЕЛ КАПСУЛИ не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Пробиотици на ENZYMATIC, моля свържете се с нас на 0879202042.