Перли YB Ферментационен Баланс 1 млрд CFU 30 капс

Продукт №: G005571
Код на производителя: 04213

Естествен пробиотик срещу вагинални гъбички и възпаления

Перли YB Ферментационен Баланс 1 млрд CFU 30 капс осигурява тройна защита за максимален комфорт. Микробните видове са навсякъде около нас – в червата, устната кухина, косата, ноктите, кожата, пикочо-половите пътища. Непрестанно съжителстващите с нас микроорганизми биват вредни, полезни и латентни, като множеството от тях живеят в стомаха и червата. Пробиотиците са живи микроорганизми, които въздействат изключително благоприятно на човешкия организъм. Те повлияват чревната микробна флора и имунната система. Пробиотиците притежават детоксикиращо организма действие и подкрепят функциите на стомаха, червата и черния дроб. Пробиотиците биват 3 основни вида – лактобацили, млечнокисели коки и бифидобактерии. Пробиотик  Пърлс YB Woman предлага форми на лактобацили, които не съдържат мазнини и калории. Те допринасят за нормалното състояние на стомашно-чревния тракт, чрез оптимизиране на ферментационните процеси и доставят най-полезното от киселото мляко.

Приложение:
Създадени предимно за жени. Допринасят за поддържане на нормална флора и вагинално здраве и за нормалното функциониране на стомашно-чревния тракт и пикочо-половата система.

Забележка:
Ако приемате медикаменти, изписвани с рецепта, се консултирайте с Вашия лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Дозировка и приложение:
По 1 капсула с вода или сок. Може да се приема с или без храна. Капсулата да не се дъвче или троши.

Съхранение:
На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида:
Виж опаковката.

 

Съдържание в 1 таблетка дн. доза
Патентована смес от пробиотици 1млрд CFU 1млрд CFU
Лактобациликус  ацидофилус    
Лактобациликус  рамнозус    
Лактобациликус плантарум    


Не съдържа захар, сол, мая, пшеница, царевица, млечни продукти, изкуствени оцветители, аромати и консерванти. Съдържа натурални съставки. Възможни са отклонения в цвета.

Други съставки: Растително масло (палмово и кокосово масло), рибен желатин (Тилапия), растителен глицерол E422, соев лецитин Е322, пектин Е440.

Може да съдържа минимално количество остатъчен рибен протеин.


55,52 лв. 37.60лв.

Начин на приемане

Приемайте по 1софтгел капсула на ден.

Каква цел има

За нормалното функциониране на ферментационните процеси и храносмилателния тракт.


Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 30 дози
Количество в опаковка 30 софтгел капсули
Количестно на доза 1.00 капсули

За Пробиотици Виж всички 30 продуктa

Повечето учени дефинират пробиотиците като „живи микробни хранителни добавки, които влияят полезно и благотворно на човека, подобрявайки и оздравявайки вътрешния микробен баланс“. Въздействието на пробиотичните бактерии е изключително трудно да се обясни само чрез сега известните научни данни и наблюдения, вземайки под внимание наличието на милиарди бактерии в бактериалната екосистема на човека. Независимо от това, тяхното влияние върху човешката физиология е огромно и продължава да бъде обект на все повече наблюдения и нови научни факти.Най често срещаните пробиотоци са Ацидофилус и Бифидус.Те са приятелски бактерии, които подобряват жизнеността и трябва да съставляват 98% от чревната флора на здравите хора. Те заедно са необходими за постигане на оптимално здраве на храносмилателния тракт, за укрепване на черния дроб и кръвта и за повишаване на естествените ни защитни сили.

Коментари към Перли YB Ферментационен Баланс 1 млрд CFU 30 капс

Гост 18.10.2016 11:23 Колко време трябва да се взема?
Добави коментар
Естествен пробиотик срещу вагинални гъбички и възпаления Перли YB Ферментационен Баланс 1 млрд CFU 30 капс не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Пробиотици на ENZYMATIC, моля свържете се с нас на 0879202042.