Потник и клин неопренови за отслабване

Продукт №: G006239
Код на производителя: 200570

Комплект за тренировки потник и клин

  • Марка:
  • Размер: L, M, XL, XXL

Потник и клин неопренови за отслабване е подходящ за тренировки. Неопреновият комплект стимулират кръвообращението и затоплят проблемните области и имат силен сауна ефект. Запазва генерираната топлина на тялото по време на тренировка и затова се повишава отделянето на вода в конкретните области, където е приложен. Този ефект води до загуба на сантиметри от обиколката на тялото, изчистване на натрупаните токсини, тонизиране и изглаждане на кожата. При постоянна употреба на неопренов клин за отслабване в комбинация с кардио тренировки се повишава значително скоростта на намаляване на обиколките на тялото в най - често срещаните проблемни зони.


49.00лв.

За Колани за отслабване Виж всички 20 продуктa

Термоколаните (сауна коланите, коланите за отслабване, неопреновите колани и т.н.) са направени най-често от неопрен или друг изолиращ материал, който осигурява локално задържане на телесната топлина и влажна среда между кожата и материята. Това от своя страна увеличава потенето.


Коментари към Потник и клин неопренови за отслабване

Гост 17.11.2015 17:54 Оценка: 5.00 супер е, много добро решение и наистина има ефект
Добави коментар
Комплект за тренировки потник и клин Потник и клин неопренови за отслабване не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Колани за отслабване на , моля свържете се с нас на 0879202042.