POWER PAK Pure Nutrition 60 пакета

Продукт №: G007145
Код на производителя: PN0651

Витаминен комплекс

POWER PAK 60 пакета е формула от мултивитамини и минерали. Зареден с оптимални количества витамини, минерали, антоксиданти, аминокиселини и рибено масло, Power Pak осигурява на твоето тяло нужните хранителни вещества за максимално възстановяване и тонус. В Power Pak са включени единствено високопотентните и добре усвоими солни и хелатни форми на витамините и минералите, изключвайки евтините и нискокачествени карбонатни и оксидни форми използвани масово във формулите на пазара. Рибеното масло е лабораторно тествано за чистота от тежки метали и други замърсители, затова може да бъдеш сигурен какво слагаш в твоето тяло. Независимо дали си елитен атлет, запален любител или някой, който иска най-доброто от своите мултивитамини, Power Pak е всичко това от което се нуждаеш. Бъди по-здрав, по-силен, по-издръжлив с комплексните спортни витамини - Power Pak.

 

Съдържание:

  • Светложълтата таблетка са аминокиселините
  • Светлозелената таблетка съдържа билки и антиоксиданти
  • Бялата таблетка включва минералите
  • Тъмнотожълтата таблетка са мултивитамините
  • Прозрачното желатиново драже е рибеното масло

 

Начин на употреба: 

Приемайте 1 пакет дневно със закуската или предтренировъчното хранене. Приемайте винаги с храна и достатъчно количество вода.


80.00лв.

За Мултивитамини Виж всички 161 продуктa

Витамините и минералите регулират оползотворяването на макрохранителните вещества и обмяната на веществата и имат значение за имунната система, както и за цялостното здравословно състояние и жизненост на организма.Мултивитамините изпълняват различни функции в организма. Всяко едно от тези вещества изпълнява определени функции и има различни цели. Ако липсва само един от тези всички вещества от тях, останалите не могат да извършват пълноценно работата си и организмът не функционира оптимално. Спортистите имат високи потребности от витамини и минерали и мултивитамини. 

Коментари към POWER PAK Pure Nutrition 60 пакета

Добави коментар
Витаминен комплекс POWER PAK Pure Nutrition 60 пакета не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Мултивитамини на PURE Nutrition, моля свържете се с нас на 0879202042.