PowerFULL USP LABS 90 капсули

Продукт №: G001284
Код на производителя: UPS5154

Стимулира хормона на растежа

Преди няколко години една сложна дума навлезе бързо в бодибилдинга, която носеше със себе си много обещания. Зад нея стояха наистина много научни доказателства. Прословутата дума беше L-Dopa. Както може би знаете, аколи пък не- L-Dopa никога не е могла да докаже научните си постижения и в обикалящият ни свят. Поради една, единствена причина: L-Dopa никога не можеше да успее да премине бариерата от кръв в мозъка...той се усвояваше от нея и всички надежди за увеличена продукцията на хормон на растежа бяха напълно изгубени. Този проблем трябваше да бъде преодолян в най-скоро време, за да може мозъкът да преобразува L-Dopa в допамин и така по-нататък да се увеличи нивото на хормон на растежа. Ние в USP LABS знаехме, че се налага да преодолеем тази голяма пречка чрез генерирането на бионалична форма на L-Dopa, която може да премине тази бариерата и да помогне на бодибилдърите по целия свят да увеличат нивото на естествения си хормон на растежа, да засилят производството на естествен тестостерон, изграждането на по-големи мускули, свалянето на излишните мазнини и здравия сън.


92.00лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Приемайте продукта в цикъл - 5 дни прием, 2 дни почивка. В тренировъчни дни приемайте 3 капсули 30 минути перди тренировка и 2 капсули преди лягане. След 20-тия ден употреба, може да качите и вечерния прием на 3 капсули. В почивни дни, приемайте 2 капсули 1 час преди закуската и 2 капсули преди лягане.

Хранителни факти

Дози в опаковката 90
Количество в опаковка 90 капсули
Количестно на доза 1.00 капсули

За Модулатори на Растежния Хормон Виж всички 21 продуктa

Растежният хормон има ключови ефекти в протеиновата, липидната и въглехидратната обмяна.Хормонът на растежа (соматоторопин, нордитропин, генотропин, хуматроп, соматроп се произвежда от хипофизната жлеза. Тя е овално тяло, разположено в ямка на черепната основа, наречена "турско седло". Тези стимулатори се свързват с мозъка а тои отключва растежния фактор IGF-I.


Коментари към PowerFULL USP LABS 90 капсули

Добави коментар
Стимулира хормона на растежа PowerFULL USP LABS 90 капсули не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Модулатори на Растежния Хормон на USP Labs, моля свържете се с нас на 0879202042.