ПРЕСИТ

Продукт №: G004728
Код на производителя: hmb028

За регулиране на кръвното налягане

Пресит е продукт, който е изключително полезен при ранен стадий на хипертония или при временно високо кръвно налягане.

В състава му има глог и валериан, които помагат за нормализирането на кръвното налягане и подпомагане на кръвоносната и нервната система.

Дори при продължителен прием на продукта, няма риск от зависимост.

За най-добри резултати се препоръчва приемът на Пресит да се комбинира с  Гинко Форте, Герания, Алиум или Коксамин Магне.


13,78 лв. 6.00лв.

Начин на приемане

Приемат се от 2 до 6 таблетки на ден, около 30 минути след хранене. За най-добри резултати, е добре да се приема за период от най-малко 3 месеца.

Каква цел има

  • За нормялизиране на кръвното налягане.
  • За подобряване функциите на кръвоносната и нервната система.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Количество в опаковка 100 таблетки

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към ПРЕСИТ

Добави коментар
За регулиране на кръвното налягане ПРЕСИТ не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на Herbamedica, моля свържете се с нас на 0879202042.