Примадофилус 45 мг 90 V капсули Nature's Way

Продукт №: G004753
Код на производителя: 6800

Естествен продукт срещу подут корем и газове

Примадофилус 45 мг 90 V капсули Nature's Way са дефинирани официално от Международната здравна организация: „Пробиотиците (наричани също бактерии или култури) са живи микроорганизми, които приети в достатъчно количество влияят здравословно на човешкия организъм“. Пробиотиците, често са дефинирани в медицината като живи, микробни хранителни добавки, които влияят благотворна на човешкия организъм, подобрявайки и оздравявайки неговия микробен баланс. Пробиотичните бактерии директно се колонизират върху интестиналната мукоза на червата и започват да произвеждат жизнено важни ензими и клетъчни биопродукти. Този процес продължава около 2 седмици, след което те се отмиват по естествен начин. Пробиотиците синтезират редица ензими, също така синтезират аминокиселини, дори такива, които човешкият организъм не произвежда, засилват усвояването на електролити и микроелементи от организма.

Приложение:

Доставя 5 милиарда жизнеспособни млечни бактерии(CFUs) от Lactobacillus rhamnosus и Lactobacillus acidophilus, не съдържа патогенни бактерии и тежки метали. Допринася за нормалната функция на стомашно-чревния тракт.

Забележки:
Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Съхранение:
На хладно и сухо място, недостъпно за деца! Препоръчително съхранение в хладилник след отваряне. Годност и партида: Виж опаковката.

Вносител:
Ревита ООД, София, ул. „Бурел”56 Тел: 02/ 9530583; 032/ 641616 www.revita.bg; www.naturesway.com Нето тегло: 30,6 g

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
По 1 капсула на ден.

Съдържание: в 1 капс. дн. доза
Пробиотична смес 45 mg 45 mg


Други съставки: Растителна капсула, картофена скорбяла, магнезиев стеарат.


59,83 лв. 36.10лв.

Начин на приемане

Приемайте по една капсула дневно.

Каква цел има

За укрепване на здравето  и имунната система.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 90 капсули

За Антиоксиданти Виж всички 253 продуктa

Антиоксидантите са група биохимични вещества, действащи благоприятно na човешкия организъм. Те са нискомолекулни съединения, попадащи в организма чрез различни хранителни продукти и добавки. Основното свойство на тези вещества е унищожаването на свободните радикали в организма, като токсини, тежки метали,токсични съединения, които отделят отровни оксиди. Те се свързват със свободните радикали и спират вредното им влияние върху организма. Като антиоксиданти можем да определим различни видове органични и неорганични съединения, като: Аскорбинова киселина (Витамин C), Витамин Е, Флавоноидни вещества,Фелурова киселина и още много други. Антиоксидантите действат и като имуностимулатори предпазват и подържат важни функции на организма.

Коментари към Примадофилус 45 мг 90 V капсули Nature\'s Way

Добави коментар
Естествен продукт срещу подут корем и газове Примадофилус 45 мг 90 V капсули Nature's Way не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Антиоксиданти на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.