Примадофилус Реутери 276 мг 30 Vкапсули Nature's Way

Продукт №: G004620
Код на производителя: 14240

Естествен продукт подобряващ храносмилането и чревния тракт

Примадофилус Реутери 276 мг 30 Vкапсули Nature's Way е уникална пробиотична смес от лактобацилус бактерии, която се съдържа и в майчината кърма. Примадофилус Reuteri се колонизира в червата и осигурява изключителни ползи за здравето. Поддържа здравословни нива на лактобацилус и бифидус бактерии в чревната флора, подпомага храносмилането и усвояването на ценни хранителни вещества. Приемът на Примадофилус Reuteri е подходящ в случаите на автоимунни и сърдечно-съдови заболявания, хипертония, висок холестерол, затлъстяване и метаболитни разстройства, оксидативен стрес, възпалителни заболявания на червата, диабет, алергии и други. L. Reuteri понижава нивата на холестерола и на възпалителните маркери, и подобрява сърдечно-съдовото здраве. Гарантирано доставя 5 милиарда жизнеспособни млечни бактерии (CFUs) от Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus acidophilus и Lactobacillus reuteri HA-188 в отбелязания срок на годност.

Приложение:
Доставя 5 милиарда жизнеспособни млечни бактерии (CFUs) от Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus acidophilus и Lactobacillus reuteri HA-188. Допринася за нормалната функция на имунната и храносмилателната системи.

Забележки:
Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.
Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани.

Дозировка:
По 1 капсула на ден.

Съдържание (в 1 капс.) дн. доза
NutraFlora ® scFOS 200 mg 200 mg
(къса верига фруктоолигозахариди)    
Пробиотична смес 76 mg 76 mg
Витамин С (аскорбинова киселина) 1.2 mg 1.2 mg
NutraFlora ® е запазена марка на GTC Nutrition    


Други съставки: Растителна капсула, обвивка на капсулата на водна основа ( целулоза, натриев алгинат, стеаринова киселина, фракционирано нехидрогенирано кокосово масло, олеинова киселина), магнезиев стеарат. Може да съдържа следи от млечен или соев протеин.


41,75 лв. 22.99лв.

Начин на приемане

Приемайте по една капсула дневно.

Каква цел има

За укрепване на имунната система и здравето.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 30 капсули

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Примадофилус Реутери 276 мг 30 Vкапсули Nature\'s Way

Добави коментар
Естествен продукт подобряващ храносмилането и чревния тракт Примадофилус Реутери 276 мг 30 Vкапсули Nature's Way не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.