Природен С комплекс 60 желатинови капсули PureVital

Продукт №: G005926
Код на производителя: PV - 44

За здрави клетки и имунна система

Природен С комплекс на Pure Vital е незаменим източник на витамин С, който изпълнява най-различни задачи в нашия организъм: активира ензими, действа като водноразтворим антиоксидант, участва в процесите на биосинтеза, стимулира реакциите на детоксикация и дори подпомага образуването на желязо.

Една капсула Природен С комплекс на Pure Vital съдържа:


Червена чушка - 125.000 мг: Най-разпространеният вид, който включва почти всички продавани в Европа, чушки и люти чушки, е (Capsicum annuum). Трапезната чушка е богата на антиоксиданти и има висока концентрация на витамин С. 100 г сурови чушки съдържат 1,2 грама протеин, 4,6 грама въглехидрати и 0,3 г мазнини. Други ключови съставки са около 20 мг калий, 10 мг магнезий, 10 мг калций, 5 мг токоферол на 100 г чушка. 


Киви - 125.000 мг: Кивито (Actinidia deliciosa) е също изключително богато на натурален витамин С.Кивито (Actinidia deliciosa) е също изключително богато на натурален витамин С.


Ацерола (25% екстракт) - 125.000 мг: Приличащата на череша Ацерола (Malpighia Glabra) се отглежда предимно в Бразилия, Мексико, Ямайка, а също така и в Азия. Тя предпочита за оптималния си растеж влажен субтропичен климат. Ацеролата съдържа големи количества природен витамин С, който е отговорен за хиляди задачи в нашето тяло.


Облепиха / Морски зърнастец - 125.000 мг: Плодовете на морския зърнастец са били използвани особено срещу морска болест и в случаи на треска. Те заслужават показваното към тях уважение като лечебно средство, защото освен високото си съдържание на витамин C, което впрочем е три до седем пъти по-високо от това на лимоните, съдържат много други важни витамини. 


Желатин (капсула) - 96.000 мг: Биологичен материал и се използва за производство на твърди и меки капсули. 

 

Магнезиев стеарат - 5.000 мг: Разделител и пълнител, който се използва като помощно средство, за да се постигне подходяща консистенция на сместа от компонентите за пълнене на капсулите. 


38,96 лв. 28.00лв.

Начин на приемане

По 1-2 капсули на ден.

Каква цел има

За засилване на имунната система.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 60 капсули

За Витамини Виж всички 321 продуктa

Наименованието витамин се появява през 1912 г., след като американския биохимик от полски произход Казимир Функизолира от оризовите люспи съдържащо аминна група вещество (витамин В1), Витамините са нискомолекулни органични вещества, необходими в минимални количества за нормалната жизнена дейност на човека и животните. 

Коментари към Природен С комплекс 60 желатинови капсули PureVital

Добави коментар
За здрави клетки и имунна система Природен С комплекс 60 желатинови капсули PureVital не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Витамини на Purevital, моля свържете се с нас на 0879202042.