Pro Blend + 900г

Продукт №: G002015
Код на производителя: pb9

Матрица

  • Марка:
  • Вкус: Ванилия, Шоколад, Ягода и Банан

Pro Blend + е комплексна формула, която осигурява отлична комбинация от различни протеини.
Първият източник на протеин е суроватъчен протеин изолат, който подобрява храносмилането, усвояване се бързо, тъй като е  изключително лесно разтворим и с висока биологична стойност .
Вторият източник на протеин е суроватъчен протеинов концентрат, особено богат на протеини със същото име , които са най- ценни фракции на протеина. Тяхната биологична стойност е наистина висока , както и други показатели за качество на суровината. Те имат високо съдържание на аминокиселини с разклонена верига и незаменими аминокиселини с висока усвояемост. Имайте предвид, че суроватката на протеин концентрат се считат за бързо смилаем протеин, който веднага се влючва в кръвообращението.
Състава му също така е обогатен
с мицеларен казеин, състоящ се от различни видове протеини, свързани заедно с вода, ензими и минерални соли ( главно калций и фосфор) под формата на сферични агрегати наречените мицели .
Използването на казеин винаги се препоръчва да е по време на деня, между храненията и особено преди лягане, за да се предотврати нощния катаболизъм . Това е така, тъй като казаеинът е считан за протеин с бавно освобождаване, осигурява на тялото плавен и постоянен поток от аминокиселини и поради тази причина много често се дава за предотвратяване на мускулния катаболизъм .


111.32лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Най-доброто време за прием на казеин и вечер преди да си легнете. 1-2 дози ще бъдат напълно достатъчни.

Подходящо време за прием като заместител на хранене, когато нямате достъп до храна.

Каква цел има

Предотвратява мускулният катаболизъм.

Странични ефекти

няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 30 дози
Количество в опаковка 0.900 кг
Количестно на доза 0.03 кг

За Протеинови Матрици Виж всички 45 продуктa

Протеиновата матрица представлява съвкупност от бързи и бавни протеини. Трите най-популярни източници на протеин са суроватъчен, казеин и яйчен. Те спомагат за най-бързо възстановяване след тежко физическо натоварване. Протеиновите матрици се използват главно за покачване на мускулна маса и по бързо възстановяване.Многокомпонентните протеини са перфектните продукти за всеки който търси максимума от всеки един продукт както и чисто възстановяване и набавяне на нужното количество протеинов източник

Коментари към Pro Blend + 900г

Добави коментар
Матрица Pro Blend + 900г не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Протеинови Матрици на , моля свържете се с нас на 0879202042.