Pro Liver 90 капсули

Продукт №: G002442
Код на производителя: 4786

Н-Ацетил-Цистеин, Силимарин

Комбинация от съставките N-Acetyl-Cysteine и Milk Thistle (Silymarin), чрез която активно трениращият подпомага черния си дроб и подпомага правилното му и пълноценно функциониране.

Подпомага функцията на черния дроб, а също така оказва мощна антиоксидантна защита.

PRO LIVER е  за всеки сериозно трениращ, който употребява големи количества хранителни добавки. Той е особено полезен за тези, които употребяват орални хормонални продукти, които са метилирани или алкилирани и допълнително товарят черния дроб. Желателно е след всеки хормонален цикъл с орални продукти, да се използва PRO LIVER.


72,24 лв. 67.50лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

1-2 капсули дневно с храна.

Каква цел има

  • Подобряване цялостното здравословно състояние
  • Поддръжка на чернодробните ензими
  • Премахване на токсините

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Количество в опаковка 90 капсули

За Аминокиселини Виж всички 557 продуктa

Аминокиселине са осневен елемент на белтъчините в човешкото тяло.Те играят важна роля за развитието и възстановяването на организма.Основните аминокислени в белтъчините са 20 всяка една от тях си има своя специфична аминогрупа.Аминокиселини са два вида незаменими и заменими аминокиселини.Незаменимите са 8 на брои това са метионин, треонин, триптофан, левцин, изолевцин, лизин, фенилалвинин и валин.Те са незаменими понеже не се произвеждат в тялото и се налага да се взимат чрез хранителни продукти със високо съдържание на протеин както и чрез хранителни добавки или лекарства.Заменимите аминокиселини са 12 тоест те се произвеждат от тялото когато са му нужни.Най-богатите храни на аминокиселини са тези които са със високо съдържание на Белтъини-месо, риба, млечни продукти, бобови храни и др. 

Коментари към Pro Liver 90 капсули

Добави коментар
Н-Ацетил-Цистеин, Силимарин Pro Liver 90 капсули не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Аминокиселини на Primaforce, моля свържете се с нас на 0879202042.