Пробиотик - Жив лактобацилус ацидофилус 100 капс Calivita

Продукт №: G004601
Код на производителя: FL0064

AC-Zymes

Пробиотик - Жив лактобацилус ацидофилус 100 капс Calivita е най-ефективната, благоприятстваща и вьзстановяваща здравето на чревния тракт бактерия. Lactobacilus Bulgaricus се съдържа в киселото мляко. Тази полезна бактерия се задържа по-продължително време в храносмилателния тракт при хора, които редовно консумират кисело мляко в по-големи количества. Устновено е, че съществува друг микроорганизъм, с по-силно действие, наречен Lactobacilus Acidophilus, който може да преживее в храносмилателния тракт 10 и повече дни. Acidophilus е т.нар. “непатогенна” приятелска бактерия, за която многобройни изследвания доказаха, че тя не само не е вредна за нашия организъм, а е полезна бактерия, която създава неблагоприятни условия за възникване на различни патогени – микрококи, клостридии, някои коли бактерии и гъби. Редовното вземане на Acidophilus може да подпомогне запазването и поддържането чистотата на червата, смилането на млечните белтъчини, аминокиселините, мазнините и лактозата и играе важна роля в синтеза на витамините от групата В. С нейна помощ може да се осигури нормална бактериална флора в стомашно-чревния тракт и да се запази нормалното му състояние при попаднали отровни вещества. С помощта на бактериите Acidophilus може да се запази и облекчи увредената чревна флора при и след лечение с антибиотици, както и да бъде полезна при проблеми с храносмилането, свързани със слаба дейност на червата и запек. Acidophilus е изключително важна за запазване здравето на човека и се препоръчва на всички възрастови групи от цялото семейството.


Дозировка:
За деца: 1 капсула дневно, или съобразно предписание. За възрастни: 1-2 капсули днвно, или по предписание


Съдържание:
2 miliardy - Жив лактобацилус ацидофилус


71,76 лв. 40.80лв.

Начин на приемане

За деца 1 капсула на ден. За възрастни 1 до 2 капсули дневно.

Каква цел има

Подпомогане и запазване както и поддържането чистотата на червата, смилането на млечните белтъчини, аминокиселините, мазнините и лактозата

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 100
Количество в опаковка 100
Количестно на доза 1.00

За Витамини Минерали и Др. Виж всички 793 продуктa

Витамините и минералите регулират оползотворяването на макрохранителните вещества и обмяната на веществата и имат значение за имунната система, както и за цялостното здравословно състояние и жизненост на организма. Всяко едно от тези регулаторни вещества изпълнява определени функции. Ако липсва само едно от тях, останалите не могат да извършват пълноценно работата си и организмът не функционира оптимално. Спортистите имат високи потребности от витамини и минерали. Това се дължи на честотамито движение и засиленото потоотделяне.

Коментари към Пробиотик - Жив лактобацилус ацидофилус 100 капс Calivita

Добави коментар
AC-Zymes Пробиотик - Жив лактобацилус ацидофилус 100 капс Calivita не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Витамини Минерали и Др. на CaliVita, моля свържете се с нас на 0879202042.