Пробиотик жив лактобацилус ацидофилус със живовляк 100к Calivita

Продукт №: G004603
Код на производителя: FL0027

Acidophilus With Psyllium

Пробиотик жив лактобацилус ацидофилус със живовляк 100к Calivita се съдържа в киселото мляко. Тази полезна бактерия се задържа по-продължително време в храносмилателния тракт при хора, които редовно консумират кисело мляко в по-големи количества. Устновено е, че съществува друг микроорганизъм, с по-силно действие, наречен Lactobacilus Acidophilus, който може да преживее в храносмилателния тракт 10 и повече дни. Acidophilus е т.нар. “непатогенна” приятелска бактерия, за която многобройни изследвания доказаха, че тя не само не е вредна за нашия организъм, а е полезна бактерия, която създава неблагоприятни условия за възникване на различни патогени – микрококи, клостридии, някои коли бактерии и гъби. Редовното вземане на Acidophilus може да подпомогне запазването и поддържането чистотата на червата, смилането на млечните белтъчини, аминокиселините, мазнините и лактозата и играе важна роля в синтеза на витамините от групата В. С нейна помощ може да се осигури нормална бактериална флора в стомашно-чревния тракт и да се запази нормалното му състояние при попаднали отровни вещества. С помощта на бактериите Acidophilus може да се запази и облекчи увредената чревна флора при и след лечение с антибиотици, както и да бъде полезна при проблеми с храносмилането, свързани със слаба дейност на червата и запек. Acidophilus е изключително важна за запазване здравето на човека и се препоръчва на всички възрастови групи от цялото семейството.


Дозировка:
По 1-2 капсули дневно, или по предписание. За деца дозата е по-малка


Съдържание:
2 miliardy - Жив лактобацилус ацидофилус
100 мг - Слуз от семена на живовлек


91,93 лв. 52.20лв.

Начин на приемане

1-2 капсули дневно

Каква цел има

За да се възстанови и запази нормалната чревна флора

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 100
Количество в опаковка 100
Количестно на доза 1.00

За Храносмилане Виж всички 67 продуктa

Храносмилане - Правилното храносмилане и усвояване на храната са две от основните функции на организмa. Ако някои от тези процеси не се извършват правилно, не може да се подържа добро здраве. Храносмилателните продукти са много важни за всеки един активно спортуващ човек.Те спомагат за правилното усвояване на хранителните вещества като протеин,аминокиселини,витамини и минерали. 

Коментари към Пробиотик жив лактобацилус ацидофилус със живовляк 100к Calivita

Добави коментар
Acidophilus With Psyllium Пробиотик жив лактобацилус ацидофилус със живовляк 100к Calivita не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Храносмилане на CaliVita, моля свържете се с нас на 0879202042.