Пробиотик комплекст 60 желатинови капсули PureVital

Продукт №: G005928
Код на производителя: PV - 46

За подобряване на храносмилането и имунната система

Пробиотик комплекст 60 желатинови капсули PureVital има над 200 вида “добри” бактерии, които ни помагат да преработим поетата храна, укрепват имунната система и се борят с "лошите" бактерии. Всяка капсула ПРОБИОТИК КОМПЛЕКС съдържа не по-малко от пет милиарда "добри бактерии". Нуждаем се от тяхната помощ не само, когато сме подложени на атаката на вируси, но и при промяна на хранителния режим, смяна на сезоните и при пътувания. Чревното здраве е от основна важност не само за имунната система, но и за способността на организма да асимилира максимално полезни вещества от храната, която приема. Добрата чревна флора не позволява задържането на плаки и съответно подобрява свежестта на кожата и общото здравословно състояние.

 

Всяка таблетка Пробиотик Комплекс на Pure Vital съдържа:

Лактобацили и бифидобактерии - 20.500 мг: Пробиотичните капсули съдържат лактобацили:ЛБ ацидофилус, ЛБ рамнозус, ЛБ лактис и бифидобактерии:ББ бреве, ББ бифидум, ББ лонгум. Те всички са микроорганизми, които подготвят приетата храна за храносмилането. Съдържат важни вещества, които взаимодействат с храната и същевременно защитават стомашно-чревния тракт от вредните бактерии и други микроби. Всяка капсула съдържа не по-малко от 5 милиарда живи лиофилизирани бактерии.


Витамин С - 28.249 мг: Когато става въпрос за настинки, витамин С е в устата на всички - буквално, защото той дава ценна подкрепа за работата на имунната система. Също толкова важен е и ефектът му като антиоксидант: витамин С, също както витамините А и Е, неутрализира свободните радикали, които могат да увредят клетките в нашето тяло. Витамин С участва в производството на ендогенен колаген и контролира производството на L-карнитин. Той играе и важна роля за развитието на зъбите, венците, мускулите и костите, както и за изгарянето на мазнините. Тъй като витамин С подпомага усвояването на желязото, той има благоприятен ефект върху съдържанието на кислород в кръвта. Недостигът на витамин С може да се прояви чрез чести и продължителни инфекции и настинки.


Оризово брашно - 100.000 мг: Оризовото брашно е помощно вещество, което се използва за разредител и пълнител. Има високо съдържание на Витамин Е, белтъци, хранителни влакнини, цинк, калций и фолиева киселина и е бедно на мазнини, целулоза и протеини.


Малтодекстрин - 150.000 мг: Захар, почти без вкус, използван като помощно средство или пълнеж.


Желатин (капсула) - 76.000 мг: Биологичен материал и се използва за производство на твърди и меки капсули. 


Силициев диоксид - 4.000 мг: Силициев диоксид е помощно вещество в състава на капсулата. Подобрява еластичността на кожата и растежа на ноктите и косата, помага за еластичността на съединителната тъкан в тялото, включително сухожилия и хрущяли, пречи на натрупването на артериална плака по кръвоносните съдове.


Магнезиев стеарат - 4.000 мг: Разделител и пълнител, който се използва като помощно средство, за да се постигне подходяща консистенция на сместа от компонентите за пълнене на капсулите. 


68,18 лв. 48.85лв.

Начин на приемане

По 1-2 капсули на ден.

Каква цел има

За подобряване на храносмилането и имунитета.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 60 дози
Количество в опаковка 60 капсули
Количестно на доза 1.00 капсули
Съставка Грамаж Процент
Витамин C 28,249 mg 0%

За Пробиотици Виж всички 30 продуктa

Повечето учени дефинират пробиотиците като „живи микробни хранителни добавки, които влияят полезно и благотворно на човека, подобрявайки и оздравявайки вътрешния микробен баланс“. Въздействието на пробиотичните бактерии е изключително трудно да се обясни само чрез сега известните научни данни и наблюдения, вземайки под внимание наличието на милиарди бактерии в бактериалната екосистема на човека. Независимо от това, тяхното влияние върху човешката физиология е огромно и продължава да бъде обект на все повече наблюдения и нови научни факти.Най често срещаните пробиотоци са Ацидофилус и Бифидус.Те са приятелски бактерии, които подобряват жизнеността и трябва да съставляват 98% от чревната флора на здравите хора. Те заедно са необходими за постигане на оптимално здраве на храносмилателния тракт, за укрепване на черния дроб и кръвта и за повишаване на естествените ни защитни сили.

Коментари към Пробиотик комплекст 60 желатинови капсули PureVital

Добави коментар
За подобряване на храносмилането и имунната система Пробиотик комплекст 60 желатинови капсули PureVital не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Пробиотици на Purevital, моля свържете се с нас на 0879202042.