Проензи Крем - 100 мл.

Продукт №: G005898
Код на производителя: 13-01996

За отстраняване на ставни и мускулни болки

  • Марка:

Този крем с високо качество подпомага отстраняването на болки в ставите и мускулите при различни схващания и травми. Продуктът комбинира 5 различни етерични масла, които ктивно действат за загряване на засегнатото място и подобряване на кръбообращението и функцията на ставите и мускулите.

В комбинация с петте етерични масла, екстрактът от Босвелия, глюкозаминовият сулфат и МСМ помагат за подобряване състоянието на ставите и хрущялната тъкан.

Освен това, добавеният метилсалицилат е полезен за отстраняване на възпалителните процеси и болката в меките тъкани и ставите, което подпомага ускоряването на възстановителния процес. Продуктът е особено полезен и за подобряване еластичността на мускулите.


18.09лв.

Начин на приемане

Гелът се нанася на засегнатото място и помага за неговото затопляне.

Каква цел има

  • За отстраняване на възпалителните процеси и болки в ставите.
  • За подобряване еластичността на мускулите.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Количество в опаковка 100 мл.

За Стави и Хрущяли Виж всички 103 продуктa

Стави и Хрущяли-Спортът и движението са от решаващо значение за здравословния начин на живот и доброто физическо и душевно състояние. От друга страна обаче, интензивните спортни занимания и еднотипното хранене подлагат тялото на стрес. Важни органи могат да се претоварят и да се появят симптоми на износване на ставите. Изложените по-долу суплементи са предназначени за проблемни случаи, които днес поради специфичните натоварвания в спорта и ежедневието на съвременния човек се срещат много често.Затова препоръчваме отрано да обърнете внимание на подобни оплаквания. След това трудно ще се справите с тях и това ще доведе до сериозни последствия за спортната активност, здравето и свободата ви.

Коментари към Проензи Крем - 100 мл.

Добави коментар
За отстраняване на ставни и мускулни болки Проензи Крем - 100 мл. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Стави и Хрущяли на , моля свържете се с нас на 0879202042.