Vitargo Professional 2 кг

Продукт №: G005446
Код на производителя: VT12

Гейнър за покачване на тегло

  • Марка:
  • Вкус: Цитрус

Продукта е с патентована въглехидратна формула, която насърчава изграждането на чиста мускулна маса като повишава енергията и засилва изгарянето на излишните мазнини. Professional съдържа кофеин, който повишва мускулната сила и енергия по време на натоварващи тренировки и насърчава двигателната активност. Кофеин има силно ободряващо действие, подобрява сетивната чувствителност и общото благосъстояние. Освен това, той стимулира мозъчната дейност, увеличава концентрацията и подобрява настроението. Формулата на Professional е обогатена с комплекс от жизненоважни минерали като натрий, калий, калций и магнезий, който контролират електролитния баланс в организма и подобряват цялостното благосъстояние. Комбинацията от калций и магнезий подобрява здравето на ставите и хрущялите, стимулира метаболизма и контролира нивото на инсулин в организма. Натрий и калий подпомагат сърдечната дейност и поддържат водния баланс в тялото.


157,24 лв. 141.25лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

55 гр в 500 мл вода и приемайте 2-4 пъти дневно.

Каква цел има

Стимулира растежа на чиста мускулна маса

Увеличава силата и енергията

Стимулира метаболизма

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 36
Количество в опаковка 2000
Количестно на доза 55.56
Съставка Грамаж Процент
Изолевцин 756мг 0%
Л-Валин 756мг 0%
Л-Леуцин 1513мг 0%
Кофеин 120мг 0%

За Въглехидрати Виж всички 54 продуктa

Въглехидратите са едни от най важните съставки за стимулиране на енергийния баланс и за покачване на мускулна маса. Има два вида въглехидрати прости и сложни. Простите се усвояват от организма по бързо усвояват се мускула веднага и спомагат за по голям ефект, сложните въглехидрати са тези който се усвояват във време от организма. Въглехидратите са хранителни вещества важни за енергията на организма всяка една част от тялото се храни с въглехидрати за да има енергия.

Коментари към Vitargo Professional 2 кг

Добави коментар
Гейнър за покачване на тегло Vitargo Professional 2 кг не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Въглехидрати на , моля свържете се с нас на 0879202042.