Промо комплект неопренов колан + неопренов клин Muhler

Продукт №: G007402
Код на производителя: 104393 + 104394

Отслабващ колан + отслабващ клин

  • Марка:
  • Размер: L, M, S

Промо комплект неопренов колан + неопренов клин Muhler включва:
1. Неопренов колан Muhler
2. Неопренов клин Muhler

Неопренов колан MUHLER е супер удобен и лесен за употреба. Ще Ви помогне за подобряване стойката, осигурява равномерна защита на кръста, подпомага изхвърлянето на токсини и вода, увеличава ефекта от тренировката и помага Ви да изгорите калории и мазнини по-бързо. Размер: 100 x 20 см, универсален.

Неопренов клин MUHLER е много лек, удобен, произведен от качествен неопрен. Подпомага намаляването на наднорменото тегло, подобрява кръвообръщението чрез запазване топлината на тялото и подпомага загряването на мускулите преди, по време и след тренировка. Размер: S, M, L.


20.50лв.

За Колани за отслабване Виж всички 20 продуктa

Термоколаните (сауна коланите, коланите за отслабване, неопреновите колани и т.н.) са направени най-често от неопрен или друг изолиращ материал, който осигурява локално задържане на телесната топлина и влажна среда между кожата и материята. Това от своя страна увеличава потенето.


Коментари към Промо комплект неопренов колан + неопренов клин Muhler

Добави коментар
Отслабващ колан + отслабващ клин Промо комплект неопренов колан + неопренов клин Muhler не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Колани за отслабване на , моля свържете се с нас на 0879202042.