PROMO STACK BSN Syntha-6 10Lbs /x2

Продукт №: G005883
Код на производителя: BSN0810

Протеинова матрица

  • Марка: BSN
  • Вкус: Ванилия, Шоколад

Syntha-6 - Протеинова хранителна добавка, вкщюяваща 6 различни  протеина, с различно време за абсорбиране ! 8-часово непрестанно  захранване на мускулатурата. В Syntha-6 са добавени също и така важните BCAA's, ензими и основни мастни киселини , глутаминови пептиди + 5гр. фибри във всяка доза улесняващи храносмилането. Иразбира се  не на последно място Syntha-6 има неустовим вкус . Всеки от протеините на Syntha-6 осигурява различен  профил от аминокиселини и ниво на  абсорбция. Използването на Syntha-6 осигурява постоянен приток на аминокиселини през целия ден .Мицеларната протеинова матрица се състои от бързо и бавно разграждащи се протеини ,което позволява  концентрация на аминокиселини и азот до 7 часа.

 

Глутаминови пептиди поддържат  глутаминовите запаси в цялото тяло и подпомагат мускулния протеинов баланс.  МСТ ( средноверижни триглицериди ), и EFA ( есенциални мастни киселини ): МСТ представляват бързо изгарящ енергиен източник , който контролира апетита. Те не се произвеждат от тялото и е необходимо да се приемат допълнително. Фиброва матрица:  поддържат стомашно чревният баланс , регулират  апетита и поддържат нормални нивата на кръвната захар.


632.73лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Приемайте след ставане, преди и след тренировка или като заместител на хранене.

Каква цел има

SYNTHA-6  подпомага натрупжането на мускулна  маса и бърз растеж , белтъчния синтез , по-бързо  възтановяване и контрола на теглото .

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 97
Количество в опаковка 4560г
Количестно на доза 47.01г
Съставка Грамаж Процент
Протеин 22г 0%
Kалий 180г 0%
Натрий 180мг 0%
Въглехидрати 14г 0%
Захари 0%
Фибри 0%
Мазнини (наситени) 0%
Общо Мазнини 0%
Холестерол 55мг 0%

За За мускулна маса мъже Виж всички 14 продуктa

За мускулна маса мъже- включват продукти специално подбрани за покачване на мускулна маса.

Коментари към PROMO STACK BSN Syntha-6 10Lbs /x2

Добави коментар

Подобни марки на За мускулна маса мъже

Протеинова матрица PROMO STACK BSN Syntha-6 10Lbs /x2 не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други За мускулна маса мъже на BSN, моля свържете се с нас на 0879202042.