Прополис 500 мг 90 капсули Natural Factors

Продукт №: G005062
Код на производителя: 3161

Естествен продукт за подсилване на имунната система

Прополис 500 мг 90 капсули Natural Factors е пчелен продукт, чиито медицински качества са познати от древни времена. Той е източник на ценни минерали, включително магнезий, калций, фосфор и калий. Съдържа още бета-каротин, биофлавоноиди, витамините В1, В2, В6, А, С, Е и други. Прополисът спомага за укрепването на капилярните стени и съединителната тъкан, подобрява абсорбцията на витамин С, намалява риска от респираторни инфекции, кървене на венците и други. Доказано е, че редовният прием на прополис значително редуцира появата на инфекции, настинки и грип, и допринася за повече изддръжливост и енергия.

Прополисът на канадската компания Natural Factors има 3 уникални предимства:

  • Всяка капсула съдържа 2:1 екстракт от 100% пчелен прополис
  • Продуктът е преминал през строги тестове за контрол на качеството, които гарантират, че в състава му няма замърсители
  • Уникален източник на антиоксиданти, наречени биофлавоноиди

 

При слаб имунитет:

Стрес, психическо и физическо претоварване, липса на качествен сън, продължителен прием на определени медикаменти, замърсена околна среда, тютюнопушене, прекомерен прием на алкохол… Всичко това отслабва имунната система и в резултат организмът губи своята устойчивост срещу инфекции и други неблагоприятни фактори. В тези случаи е необходимо стимулиране чрез по-пълноценно хранене и допълнителен прием на витамини, минерали, и други полезни вещества. Ако това не се случи, човек започва често да боледува от респираторни заболявания, хронични инфекции и др., като всеки път му  необходимо повече време от обикновено, за да се възстанови.

Прополис на канадската компания Natural Factors притежава мощни антибактериални, противовирусни, антитоксични и болкоуспокояващи свойства. Продуктът е богат на биологично активни вещества, които засилват имунната защита, контролират нивата на холестерол в кръвта и повишават броя на червените кръвни клетки. Поради силното си антимикробно и антибактериално действие, той мощно стимулира имунната система. Оказва антиоксидантно и антивъзпалително действие, предпазва черния дроб от вредни влияния. Може да се използва за профилактика и облекчаване на симптомите на общи простудни състояния, включително инфекции на горните дихателни пътища. Благодарение на мощното си антиоксидантно действие, прополисът в продукта въздейства благоприятно при високи нива на кръвната захар. Допринася за намаляване нивата на кръвната захар и противодейства на оксидативния стрес в клетките и тъканите. Антимикробните свойства на прополиса намаляват риска от развитие на паразитни инфекции на стомашно-чревния тракт, както и на вагинални гъбични инфекции.

Приложение:
Допринася за поддържането на нормалната функция на имунната система и нормалния жизнен тонус.

Забележки:
Консултирайте се с лекар ако имате алергия към пчелни продукти. При проява на алергична реакция преустановете приема на продукта. Н е се препоръчва за бременни и кърмещи жени. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани.

Дозировка:
По 1 капсула дневно

Съдържание: (в 1 капс.) дн.доза
Пчелен прополис
екстракт 2:1 от пчелен мед (Apis mellifera L.)
пречистен до 100% Пчелен прополис
500 mg 500 mg


Други съставки: Микрокристална целулоза, желатинова капсула (желатин, пречистена вода), силициев диоксид, растителен магнезиев стеарат (лубрикант).

Не съдържа: Изкуствени консерванти, оцветители и подсладители, царевица, млечни продукти, нишесте, пшеница или мая.


27,55 лв. 18.00лв.

Начин на приемане

Препоръчва се по 1 капсула на ден.

Каква цел има

За нормалната функция на имунната система и жизнен тонус.


Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 90 дози
Количество в опаковка 90 капсули
Количестно на доза 1.00 капсули

За Витамини Минерали и Др. Виж всички 793 продуктa

Витамините и минералите регулират оползотворяването на макрохранителните вещества и обмяната на веществата и имат значение за имунната система, както и за цялостното здравословно състояние и жизненост на организма. Всяко едно от тези регулаторни вещества изпълнява определени функции. Ако липсва само едно от тях, останалите не могат да извършват пълноценно работата си и организмът не функционира оптимално. Спортистите имат високи потребности от витамини и минерали. Това се дължи на честотамито движение и засиленото потоотделяне.

Коментари към Прополис 500 мг 90 капсули Natural Factors

Добави коментар
Естествен продукт за подсилване на имунната система Прополис 500 мг 90 капсули Natural Factors не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Витамини Минерали и Др. на NATURAL FACTORS, моля свържете се с нас на 0879202042.