Простан 60 желатинови капсули PureVital

Продукт №: G005930
Код на производителя: PV - 48

За здрава простата и пълноценен сексуален живот

Простан 60 желатинови капсули PureVital е комплексен продукт в чийто състав има богато съдържание на фитостероли. Такива храни са тиквените семки, соевите концентрати и плодовете на американската "палма-джудже" (Serenoa repens), ликопинът (веществото, което прави доматите червени) също така има положително и защитно въздействие върху простатата. Целият комплекс съставки на продукта ПРОСТАН защитава простатата и цялостната мъжка репродуктивна система, подобрява състоянието и функциите им и има антивъзпалително действие. 


Една капсула Простан на Pure Vital съдържа:

Тиквено семе - 270.000 мг: Тиквеното семе съдържа полезни фитостероли, които са мощни естествени вещества. Това са подобни на хормоните субстанции, които представляват лесен начин да поддържате Вашата простата в добро здраве.


Фитостероли от соя - 60.000 мг: Соевите фитостероли спомагат за понижаване на нивото на LDL холестерола, имат диуретично действие и помагат да се поддържа простатата в добро състояние. Също така помагат за регулиране на кръвното налягане и подпомагат работата на сърцето.


Сладка бяла лупина (Сладко коренче) - 60.000 мг: Сладката лупина на прах съдържа около 60 процента протеини. В лупината няма пурини, и по тази причина тя е алкална. Включва много известни ценни вещества, по-специално всички незаменими аминокиселини, много минерали, има високо съдържание на желязо и много ниско съдържание на нишесте.


Сагова палма екстракт - 40.000 мг: Палмата джудже (Serenoa Repens) от векове се използва за лечението наимпотентност при мъжете. Тя нормализира функцията на тестикула, потиска хиперплазията на простатната жлеза, засилва сперматогенезата и възпрепятства развитието на импотентност. С доказания си ефект за подобряване на мъжкото репродуктивно здраве, билката се използва от здравните специалисти за лечение на мъжката полова стистема – има общоукрепващо, диуретично и противовъзпалително и средство при лечението на заболявания на пикочния мехур и на простатната жлеза. 


Ликопен от домати 5% - 5.000 мг: Ликопенът е червеният пигмент, съдържащ се в доматите, грейпфрута, кайсиите, пъпешите и др., с потенциални свойства да предпазва от рак. Ликопенът принадлежи към групата на каротеноидите. Той е необходим за нормалния растеж и развитие на клетките, както и за тяхната специализация за изпълнение на различни функции в организма. Най-големият превантивен потенциал срещу туморите е неговата антиоксидантна активност – възможността да неутрализира свободните радикали /засилва се от витамин Е/. 


Желатин (капсула) - 96.000 мг: Биологичен материал и се използва за производство на твърди и меки капсули. 


Овесено брашно - 60.000 мг: Овесеното брашно съдържа манган, йод, цинк и други микроелементи, които са необходими за функционирането на нервната система. 


Магнезиев стеарат - 5.000 мг: Разделител и пълнител, който се използва като помощно средство, за да се постигне подходяща консистенция на сместа от компонентите за пълнене на капсулите. 


44,53 лв. 32.00лв.

За Лекарства без рецепта Виж всички 36 продуктa

Пазарувайте спокойно лекарствени продукти, които се купуват без рецепта.

Коментари към Простан 60 желатинови капсули PureVital

Добави коментар
За здрава простата и пълноценен сексуален живот Простан 60 желатинови капсули PureVital не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Лекарства без рецепта на Purevital, моля свържете се с нас на 0879202042.