Простате 327 мг 60 капсули Nature's Way

Продукт №: G004794
Код на производителя: 79310

Естествен продукт срещу проблеми с простата и уринарния тракт

Простате 327 мг 60 капсули Nature's Way е изключително ефективен стимулатор с естествен произход, който подкрепя както естествения, така и придобития имунитет. Бета глюканите са мощно подсилващо организма средство. Изофлавоните също така, укрепват имунната система и са едни от най-мощните антиоксиданти. Действат едновременно като естрогени и като антиестрогени и принадлежат към групата на растителните естрогени. Екстрактът от червена детелина тонизира гладката мускулатура на кръвоносните пътища и подкрепя кръвоносната система. Екстрактът от сао палмето допринася за нормалното функциониране на простатата и подкрепя нейните функции. Цинкът, освен всички положителни свойства, които оказва върху организма, укрепва и имунната система. Включеният в комплекса калций, по начало необходим за растежа на костите и зъбите, укрепва кръвоносните съдове, поддържа нормалното състояние на сърдечно-съдовата система.

Приложение:
Специално разработена формула, която допринася за нормалното функциониране на простатата.

Забележки:
Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
По 2 капсули 2 пъти на ден за предпочитане с храна.

Съдържание: в 2 капс. дн. доза
Бета глукан (сух екстракт) 2,22 mg 4,44 mg
Соя изофлавони 25 mg 50 mg
Детелина (лист) 230 mg 460 mg
Сао Палмето сух екстракт (плод) 360 mg 720 mg
Цинк 7 mg 14 mg
Калций 26 mg 52 mg


Други съставки:Целулоза, желатин (капсула), просо, магнезиев стеарат, силициев двуокис.


51,49 лв. 32.99лв.

Начин на приемане

Приемайте по две капсули два пъти дневно.

Каква цел има

Подпомга функциите на простатата.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 60 капсули

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Простате 327 мг 60 капсули Nature\'s Way

Добави коментар
Естествен продукт срещу проблеми с простата и уринарния тракт Простате 327 мг 60 капсули Nature's Way не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.