Prostate Health 90 дражета Now Foods

Продукт №: G001967
Код на производителя: 3348

Продукт за простата

Prostate Health 90 дражета Now Foods е синергистична комбинация от билкови екстракти и микронутриенти, които подпомагат здравето на простатната жлеза. Добавката на NOW Foods съдържа силни природни билкови източници като Сау Палмето, Ликопен и Бета-Ситостерол с потентност, висока колкото екстрактите които се тестват в клинични условия. Prostate Health в състава си и мирконутриенти като цинк, селен, кварцетин и витамин Д, за които е доказано , че играят важа роля за подържането на оптимално здраве за простатата. Простатата е жлеза от мъжката репродуктивна система. С увеличаване на възрастта все повече мъже започват да страдат от уголемяване на простатната жлеза. Възпалението на простатата се изразява в болки в долната част на кръста и при еякулация, често се усеща и болезнено уриниране през нощта и кръв в урината.

Начин на употреба: Приемайте по 3 дражета на ден с храна.

 


108,54 лв. 77.00лв.

Начин на приемане

Приемайте по 3 дражета на ден с храната

Каква цел има

Подпомага и защитава простата.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 45 дози
Количество в опаковка 90 дражета
Количестно на доза 2.00 дражета

За Сау Палмето Виж всички 9 продуктa

Сау Палмето е за всички мъже в зряла възраст, които са предразположени към нарастване размера на простатата. Макар на билката да се придават чудодейни свойства на афродизиак, научните изследвания не потвърждават това. Ефектът от нея е най-вече предпазващ и профилактичен.

Коментари към Prostate Health 90 дражета Now Foods

Добави коментар
Продукт за простата Prostate Health 90 дражета Now Foods не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Сау Палмето на NOW Foods, моля свържете се с нас на 0879202042.