ProstatExcell 60 таблетки

Продукт №: G001338
Код на производителя: Prost001

Хранителна добавка само за мъже

ProstatExcell 60 tabs е продукт предназначен за мъже, с много хранителни вещества, който подпомагат здравето на простата. Уникален и създаден с грижа от Natrol продукт, за подкрепа на здравето на простатата, благодарение на билките минералите и екстрактите които съдържа. Хранителна добавка за цялостна подкрепа на мъжкия организъм. 


45,92 лв. 27.75лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Приемайте по 1 таблетка, два пъти дневно, по време на хранене. За най- добри резултати приемайте 1 таблетка сутринта и 1 вечер с храна в продължение на поне 30 дни.

Хранителни факти

Количество в опаковка 60 tabs
Съставка Грамаж Процент
Витамин E (Токоферoл) 30 IU 0%
Витамин А 15 mg 0%
Цинк 5 mg 0%

За Витамини Виж всички 321 продуктa

Наименованието витамин се появява през 1912 г., след като американския биохимик от полски произход Казимир Функизолира от оризовите люспи съдържащо аминна група вещество (витамин В1), Витамините са нискомолекулни органични вещества, необходими в минимални количества за нормалната жизнена дейност на човека и животните. 

Коментари към ProstatExcell 60 таблетки

Добави коментар
Хранителна добавка само за мъже ProstatExcell 60 таблетки не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Витамини на Natrol, моля свържете се с нас на 0879202042.