Простатусунум 30 меки желатинови капсули PureVital

Продукт №: G005927
Код на производителя: PV - 45

За здрава простата

Простатусунум 30 меки желатинови капсули PureVital сдъдържа природни съставки, които съдействат  за намаляване на субективните оплаквания, свързани с уголемена простата, като честите уринирания, задръжка на урина и слаба струя. Спомага за повишаване на потентността и либидото. 


Една капсула ПроСтатусУнумм съдържа:

Сагова палма екстракт - 320.000 мг: Палмата джудже (Serenoa Repens) от векове се използва за лечението наимпотентност при мъжете. Тя нормализира функцията на тестикула, потиска хиперплазията на простатната жлеза, засилва сперматогенезата и възпрепятства развитието на импотентност. С доказания си ефект за подобряване на мъжкото репродуктивно здраве, билката се използва от здравните специалисти за лечение на мъжката полова стистема – има общоукрепващо, диуретично и противовъзпалително и средство при лечението на заболявания на пикочния мехур и на простатната жлеза. Билката предпазва от доброкачествено увеличение на простатната жлеза. Облекчава симптомите на възпаление при вече започнал процес на хиперплазия на простатата и забавя развитието на заболяването. Съчетава се добре с препарати съдържащи цинк и селен.


25,05 лв. 17.80лв.

За Лекарства без рецепта Виж всички 36 продуктa

Пазарувайте спокойно лекарствени продукти, които се купуват без рецепта.

Коментари към Простатусунум 30 меки желатинови капсули PureVital

Добави коментар
За здрава простата Простатусунум 30 меки желатинови капсули PureVital не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Лекарства без рецепта на Purevital, моля свържете се с нас на 0879202042.