Проставит 50 желатинови капсули PureVital

Продукт №: G005929
Код на производителя: PV - 47

За здрава простата и пълноценен сексуален живот

Проставит 50 желатинови капсули PureVital се използва за лечение на проблеми с простата още от древен Египет.  То повлиява положително цялостното състояние на простатата, предпазва от злокачествени образувания, като същевременно не спира производството на тестостерон и така поддържа потентността и либидото.  Корените от коприва имат подобно действие като подобряват значително уринирането и имат половостимулиращо действие. Комбинацията със соеви фитостероли в ПРОСТАВИТ поддържа простата в добро физиологично състояние и стимулира действието на половата система.

Една капсула Проставит на Pure Vital съдържа:

Фитостероли от соя - 60.000 мг: Соевите фитостероли спомагат за понижаване на нивото на LDL холестерола, имат диуретично действие и помагат да се поддържа простатата в добро състояние. Също така помагат за регулиране на кръвното налягане и подпомагат работата на сърцето.


Тиквено семе - екстракт - 25.000 мг: Маслото от тиквено семе се използва за лечение на простатни проблеми още в древен Египет. Активната съставка са фитостероли – вещества с близък до андрогените/мъжки полови хормони/ състав. Те намаляват концентрацията на дихидротестостерона в клеткити на простатата и така спомагат за потискане образуването на доброкачествена хиперплазия и тумори на простатата. Имат и диуретично действие, подобряват значително уринирането, намаляват честотата му, както и болката при уриниране. Едновременно с това не спират производството на тестостерон в целия организъм и така поддържат либидото. Маслото от тиквеното семе допринася и за намаляване на липидите в кръвта и така забавя развитието на атеросклерозата.


Коприва - екстракт от корени - 25.000 мг: Корените от коприва съдържат много незаменими аминокиселини, витамини, минерални соли, органични киселини. Потискат хиперплазията на простатата и имат половостимулиращо действие при хора с ниска активност. Корените от коприва укрепват имунната система и предпазват от преждевременно остаряване.


Соеви изофлавони (40%) - 6.500 мг: Тя е богата на витамините А,В,Д, също на желязо, калций, цинк и редица биоактивни субстанции – фитостероли, фитоестрогени, изофлавони и др. Изофлавоните са антиоксиданти, които препятстват възникването на злокачествени новообразувания. 


Бамбукови фибри - 25.000 мг: Бамбуковите фибри имат много високо съдържание (над 95%) на баластни вещества и са важни за хранителната физиология, защото обогатяват храната ни с фибри. 


Лактоза - 225.000 мг: Лактозата, известна също като млечна захар, е основен компонент на млякото и млечните продукти. Използва се като помощно средство или пълнеж и е напълно безвредна.


20,87 лв. 14.80лв.

За Лекарства без рецепта Виж всички 36 продуктa

Пазарувайте спокойно лекарствени продукти, които се купуват без рецепта.

Коментари към Проставит 50 желатинови капсули PureVital

Добави коментар
За здрава простата и пълноценен сексуален живот Проставит 50 желатинови капсули PureVital не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Лекарства без рецепта на Purevital, моля свържете се с нас на 0879202042.