Простенал Перфект - 30 таблетки

Продукт №: G005899
Код на производителя: 16-05859

За подобряване на простатната функция

  • Марка:

Този продукт комбинира екстракт от Сау Палмето, коприва и минерала цинк, които имат доказано благоприятно действие върху функционирането на пикочо-отделителната система и простатата.

Екстрактът от Сау Палмето е изключително полезен за подобряване на простатната функция и при затруднено уриниране. Добавеният екстракт от коприва е важен за првилното и ефективно усвояване на екстрактът от Сау Палмето и освен това има благоприятен ефект при трудно или болезнено уриниране.

Цинкът е изключително важен за регулация на тестостеронните нива в кръвта и подобрява потентността и плодовитостта. Освен това, Простенал Перфект е полезен при слаба струя при уриниране, често уриниране или нарушаване на простатната функция, защото помага за нейното подобряване и увеличаване на сексуалната активност дори и в по-голяма възраст.


20.87лв.

Начин на приемане

Приема се по 1 таблетка на ден, като е желателно да е след хранене.

За най-добър резултат, е добре продуктът да се приема за по-дълък период от време.

Каква цел има

  • За подобряване функцията на пикочо-половата система и простатата.
  • За отстраняване на проблеми с простатата.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Дози в опаковката 30
Количество в опаковка 30 таблетки
Количестно на доза 1.00 таблетки
Съставка Грамаж Процент
Цинк 6 мг. 0%

За За възстановяване Виж всички 108 продуктa

Във тази категория спадат всички продукти за възстановяване след тежко физическо натоварване както и за по добро общо физическо здраве. Възстановяващите продукти е много важно да се приемат за да предотваратите разпадането на мускулните влакна.Храненето за така важното възстановяване след тренировка, следва да бъде основен приоритет за всеки сериозен атлет, а хранителните добавки неизменна част от менюто му.Веднага след тренировка, мускулите са “гладни“ за хранителни вещества като въглехидрати, протеини, витамини, минерали, както и някои мазнини. Всички те са от съществено значение за бързото възстановяване след интензивни /фитнес/ тренировки.

Коментари към Простенал Перфект - 30 таблетки

Добави коментар
За подобряване на простатната функция Простенал Перфект - 30 таблетки не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други За възстановяване на , моля свържете се с нас на 0879202042.